Login

Head to head

Players

 • 917
 • 0
 • 890
 • Add player

  Detailed results

  pasi koivikko

  Place:
  5
  Score round:
  182
  To par:
  -18

  Tony Tabell

  Place:
  67
  Score round:
  200
  To par:
  0

  Tuomo Korva

  Place:
  21
  Score round:
  190
  To par:
  -10

   

  Holarikunkku 2020!


  Holarikunkku-kilpailu pelataan  muokatulla Pikkaralan Tek-radalla sunnuntaina 18.10.2020. Kisa käydään mukaillen Discraftin Acerace kilpailua.

  Osallistumismaksu 5€, top 3 palkitaan, payout 100%. Myös eniten osumia ilman holaria heittänyt kilpailija palkitaan kiekkopalkinnolla. Ilmoittautuminen mielellään tälle sivustolle tai vaihtoehtoisesti paikan päällä klo 9.00 – 9.40.

  COVID-19

  Jokainen kisaajan tulee sitoutua COVID19- vastuuvapautussopimukseen:

  Ymmärrän, että osallistuminen tähän tapahtumaan sisältää riskin loukkaantumiselle tai kuolemalle ja vapautan kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan vastuusta liittyen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani, jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan. Lisäksi ymmärrän ja tiedostan, että tällä hetkellä on liikkeellä maailmanlaajuinen COVID19- pandemia, ja että osallistun tähän tapahtumaan omalla riskilläni, ja että mitkään kilpailuun liittyvät turvallisuustoimet, jotka on suunniteltu estämään COVID19-viruksen leviämistä, eivät takaa, etten saa COVID19-tautia. Edellä mainituista huolimatta, vahvistan vapauttavani kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja vastuusta liittyen mahdolliseen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani liittyen, jotka voin kohdata COVID19-viruksen myötä, ja jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

   

  Ensimmäinen kierros alkaa klo 10.00 ja toinen kierros pienen tauon jälkeen noin klo 12.00. Ilmoittautumisen vahvistaminen ja maksu paikan päällä klo 9.00 – 9.40. Pelaajakokous klo 9.45.

  Kilpailun ideana on heittää pelkästään holareita tai osumia, toki muitakin heittoja saa heittää. Holarien määrä ratkaisee voiton, eli yksi holari voittaa kaikki osumat. Jos holarien määrä on sama, osumien määrä ratkaisee voiton. Jos mitalisijoilla päädytään tasatilanteeseen, heitetään CTP-kisa. Tänäkin vuonna kaikilla on käytössään bäginsä koko kiekkovalikoima, mutta kilpailussa saat heittää jokaiselle väylälle vain kaksi omavalintaista kiekkoa. Väylien pituudet vaihtelevat 40 – 75 metrin välillä, eli kilpailu soveltuu kaikille heittäjille.

  Tulosten merkintä metrixiin: holari 1 (keltainen), rautaosuma 9 (vihreä ”pirkko”), ei osumaa 10 (valkoinen ”par”)

  Pikkarala Frisbeegolf tukee kisaa.

  Hallitseva Holarikunkku 2019 Eetu Vähäkuopus!    

  Viime vuoden kisan tulokset https://discgolfmetrix.com/1119850

  TDteam Auvinen&Männikkö.

  Tervetuloa mukaan!

  Kartta julkaistaan Metrixissä lauantaina 17.10.2020. Tässä ohjeistusta karttaan ja vähän muuhunkin.

  Holarikunkku 2020

  Pysäköinti tien viereen yhdelle puolelle, tulosuunnasta katsoen oikealle. Muutama auto varmaan mahtuu myös harjoituskorin vieressä olevalle alueelle.

  Ilmoittautuminen sekä kisamaksun maksaminen pyritään tekemään mahdollisimman vähillä kontakteilla, eli tasaraha(5e) erinomaisen tärkeää. Ilmoittautumisia otetaan vastaan harjoituskorin vieressä olevassa sinisessä VW Tiguanissa. Harjoituskorin läheisyyteen ei saa jäädä oleilemaan, vaan odotetaan ryhmien julkaisua sopivalla etäisyydellä toisista pelaajista. Maskin käyttöä suositellaan, mutta ei ole pakollista, ainakaan tämän hetken tietojen mukaan.

  Mandot ja OB:t ei käytössä. Tiipaikalla on kepit molemmin puolin. Merkkien ulkopuolelta ei saa heittää. Jos kiekko menee vedenottamon aidatulle alueelle, sinne ei saa missään nimessä mennä. Sotkeminen on ehdottomasti kielletty! Kaikki roskat roskakoreihin tai reppuun ja kotia.

  Tulosten merkintä metrixiin: holari 1 (keltainen), rautaosuma 9 (vihreä ”pirkko”), ei osumaa 10 (valkoinen ”par”). Jokaiselle väylälle saa heittää kaksi avausta, mutta vain paras tulos merkitään. Eli jos heität ensimmäisellä heitolla osuman ja toisella holarin, vain holari merkitään, ei osumaa. Jos heität kaksi osumaa, vain toinen osuma merkitään.

  Väylä 9 on rehellinen CTP-väylä, eli kuka heittää lähimmäksi korin keskitolppaa ilman osumaa tai holaria. Jos saat osuman tai holarin, merkitään ne normaalisti Metrixiin, mutta silloin et voi osallistua CTP-kisaan. CTP-kisa on voimassa molemmilla kierroksilla, eli ei molemmille kierroksille omaa kisaa. Korin päällä on mitta, merkkikeppi sekä paperi, johon tulokset merkitään. Käyttäkää mielellään omaa kynää tai ainakin hanskat kädessä kynä ja mitta. Toisen kierroksen väylälle 9 lopettava ryhmä tuo mukanaan CTP-tarvikkeet, tiipaikan merkkikepit sekä irtokorin.

  Toisen kierroksen ryhmän viimeisen väylän avausten jälkeen otetaan tiipaikan kaksi merkkikeppiä ryhmän mukaan ja toimitetaan kilpailun johtajalle. Metrixissä ryhmän ensimmäisenä oleva henkilö ottaa vastuun keppien ja korien palautuksesta. Toisen kierroksen väylille 9, 14 sekä 17 päättävät ottavat myös irtokorit mukaansa.

  Väylät 1-8 heitetään kiinteän radan koreihin.

  Väylällä 9 on irtokori. Väylä 9 avataan kiinteän väylän 9 tiiltä.

  Väylä 10 heitetään normiväylän 9 dropparilta. Väylän 10 korilta siirrytään väylälle 11 yläkautta, kartan osoittaman katkoviivan mukaan. Väylän 11 tiiltä siirryttäessä korille olkaa varovaisia, koska kyseessä jyrkähkö mäki.

  Väylät 10 – 13 heitetään kiinteän radan koreihin.

  Väylällä 14 on irtokori. Väylä 14 avataan kiinteän väylän 13 tiiltä.

  Väylä 15 heitetään mäen päältä. Varovaisuutta ylös ja alas mennessä. Jos keli menee aivan surkeaksi, väylälle 15 on olemassa plan B.

  Väylät 15 ja 16 heitetään kiinteän radan koreihin.

  Väylällä 17 on irtokori. Väylä 17 avataan kiinteän väylän 16 tiiltä. Väylältä 17 ei saa avata, jos #18 korilla pelaajia hakemassa kiekkoja.

  Väylä 18 heitetään kiinteän väylän 17 tiiltä normiväylän 16 koriin. Tiin leveys kapeampi, eli merkkikeppien ulkopuolelta ei saa heittää.

  Väylät 18 – 20 heitetään kiinteän radan koreihin.

  Väylältä 20 poistuttaessa, varokaa #18 tiiltä heittäviä pelaajia.

  Share

  What would you like to share?