Login
 • Date & time: 11/12/20 18:00
 • Location: Meri-Toppila DiscGolfPark → Kesä 18 - Par 55 (syksy 2020)
 • Show groups: click here
 • Comment: Ladies Open goes Led - kaikille naisille avoin ledikisa Toppilassa

Head to head

Players

 • 837
 • 704
 • 766
 • Add player

  Detailed results

  Heidi Valkola

  Place:
  4
  Score round:
  33
  To par:
  6

  Nina Kuoksa

  Place:
  2
  Score round:
  33
  To par:
  6

  Riina Körkkö

  Place:
  6
  Score round:
  36
  To par:
  9

  Ladies Open goes Led

  Illat pimenevät jo varhain, mutta sehän ei hauskanpitoa radalla estä, päinvastoin! Pelataan siis naisten ledikisa tunnelmallisessa Toppilassa. Kisa on avoin kaikille naisille, et tarvitse seurajäsenyyttä tai lisenssiä. Kisassa pelataan 2x9 väylää. Kierrosten välissä ehtii halutessaan haukkaamaan omia eväitä. Sarjoja kisassa on kolme; LICENSED (lisenssipelaajat), NON-LICENSED (lisenssittömät pelaajat) sekä JUNIORIT. Ei osallistumismaksuja. Powergrip muistaa pienesti sarjojen voittajia. Pelataan rennolla otteella, mutta pdga:n säännöt huomioiden. Kokeneemmat tietysti neuvovat ja opastavat tarvittaessa. Aloitetaan ensimmäinen kierros klo 18, paikallaolon vahvistaminen viimeistään 17.45. Huomioidaan korona-ajan ohjeistukset pitämällä etäisyyttä toisiin ja koskemalla vain omiin kiekkoihin. Tähän liittyen, alla PDGA:n vastuuvapaussopimus:

  Osallistumalla kilpailuun sitoudun PDGA:n COVID-vastuuvapaussopimukseen:

  Ymmärrän, että osallistuminen tähän tapahtumaan sisältää riskin loukkaantumiselle tai kuolemalle ja vapautan kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani, jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

  Lisäksi ymmärrän ja tiedostan, että tällä hetkellä on liikkeellä maailmanlaajuinen COVID19-pandemia, ja että osallistun tähän tapahtumaan omalla riskilläni, ja että mitkään kilpailuun liittyvät turvallisuustoimet, jotka on suunniteltu estämään COVID19-viruksen leviämistä, eivät takaa, etten saa COVID19-tautia.

  Edellä mainituista huolimatta, vahvistan vapauttavani kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen mahdolliseen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani liittyen, jotka voin kohdata COVID19-viruksen myötä, ja jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

  Mikäli ledikiekkoilu on sinulle uusi tuttavuus, tässä muutamia ohjeita, joilla pääset alkuun. Ledejä saa hankittua muutaman euron hintaan esimerkiksi Powergripiltä. Ledien kiinnitystä suositellaan kestävällä kirkkaalla pakkausteipillä. Ledi on tarkoitus kiinnittää keskelle kiekkoa sen "sisäpuolelle". Parhaiten ledit näkyvät kiekoista, joiden muovi on läpikuultavaa, mutta myös muunlaisiin muoveihin sen kiinnittäminen on mahdollista, kun ledin teippaa kiekkoon kuvun päälle eli kiekon "ulkopuolelle". Kiekoissa, joita heität kisassa, tulee siis olla ledi, poislukien puttaamiseen käytettävät kiekot - niissä et tarvitse lediä.

  Kysythän rohkeasti, mikäli sinulla herää kysyttävää kisaan liittyen.

  Loistetaan yhdessä Toppilassa!

  TD Julia Haaraniemi, 0449886895

  Share

  What would you like to share?