Login

Turneringen kommer til at foregå på de oprindelige 18 huller. Enkelte teesteder vil muligvis blive rykket nogle få meter af hensyn til mudder og smat.

Af hensyn til gældende coronarestriktioner spilles turneringen med Golf start i grupper af 4 spillere. Grupperne sendes afsted med ti minutters mellemrum. Der spilles 2 runder med ca. 40 minutters pause mellem de to runder. Grupperne vil være opdelt efter rækker og grupperne til 2. runde vil være udformet på forhånd som en blanding af to grupper fra første runde.  

Der er indskrivning 15 minutter før den enkelte gruppes tee off. Indskrivning vil foregå under halvtaget ved klubhuset på atletikstadion.

Program:

9:00                    Tee off 1. runde, gruppe 1

12:00                  tee off 2. Runde, gruppe 1

17:30                  Sidste gruppe er færdig

Det er muligt at stille op i følgende rækker:

  • MPO, hvid tee (Prospillere samt amatørspillere med handicap over 935)
  • MA2, hvid tee (maksimalt handicap 935)
  • MA3, gul tee (maksimalt handicap på 900)
  • FPO, gul tee (damerække)
  • J18, gul tee (juniorspillere under 18 år)

Opvarmning og pauser:

Der vil blive opstillet 2 kurve i afmærkede områder på atletikstadion. Kurvene kan tilgås op til 30 minutter før din gruppes tee off.

Der henstilles til, at madpakken spises med gruppen man har spillet med i første runde og at det foregår tydeligt afgrænset fra andre grupper.

”Spillermøde”:

Der afholdes ikke et spillermøde. Til gengæld vil informationerne blive udformet i et dokument, der vil blive lagt tilgængeligt på BT-IF.dk/disc-golf senest d. 15. marts.

Tilmelding og betaling:

Deltagergebyret er 100 kr. For medlemmer af Viborg Disc Golf dækker klubben en del af gebyret, hvorfor prisen for klubmedlemmer er 60 kr. Tilmeldingen er først endelig, når spillergebyret er overført via mobilepay til Box 8686RZ

Tilmelding er åben frem til 13. marts kl. 12.00. Ved frameldinger efter denne dato vil spillergebyret ikke blive refunderet.

Yderligere information om turneringsdagen og Viborg Cup 2021 findes på bt-if.dk/disc-golf

Share

What would you like to share?