Login

Head to head

Players

 • 950
 • 888
 • 889
 • Add player

  Detailed results

  Niki Metsälä

  Place:
  4
  Score round:
  60
  To par:
  1
  Round rating:
  948

  Juuso Toivonen

  Place:
  6
  Score round:
  62
  To par:
  3
  Round rating:
  924

  Tommi Lautanala

  Place:
  9
  Score round:
  63
  To par:
  4
  Round rating:
  912

  Katso yleinen info viikkokisojen pääsivulta: https://discgolfmetrix.com/1734193

  Pelaajakokousta ei vielä pidetä vaan kisa alkaa klo 18 omalta lähtöväylältä.

  CTP väylä #15. KIRJAA CTP-TULOS KLIKKAAMALLA TÄTÄ

  Kisan sijoitukset ja palkinnot

  Osallistumismaksut

  Maksut viimeistään klo 17.40 mennessä. Jos maksat MobilePayllä niin tee maksu jo mielellään siinä vaiheessa kun lähdet tulemaan radalle niin saadaan sujuvoitettua ilmoittautumista. MobilePayllä maksaneiden ei myöskään tarvitse tulla erikseen ilmoittatumaan vaan pelkkä maksu riittää.

  Ryhmät julkaistaan n. 17.30

  Ryhmä                   Osallistumismaksu
  WDGM jäsenet (*)

  0€ jos osallistuu pelkästään pistekisaan
  1€ pistekisa, CTP ja holaripotti

  Luokan palkintopotti kasvaa myös näiden pelaajien osalta. Viikkokisapalkintoa ei kuitenkaan jaeta pelaajalle, mikäli hän yltää palkintosijalle.   

  WDGM junnut (*) 4 € - pistekisa, viikkokisa, CTP ja holari
  WDGM jäsenet (*) 5 € - pistekisa, viikkokisa, CTP ja holari
  Ei jäsenet 6 € - viikkokisa, CTP ja holari

  (*) vuoden 2021 jäsenmaksun maksaneille.

  Maksu MobilePayllä tai käteisellä.

  Osallistumismaksu maksetaan ensisijaisesti MobilePay:llä käyttäen lyhykoodia 76568 (syötä numero puhelinnumeorn tilalle, MP ehkä herjaa, että numero ei löydy yhteystiedoista, mutta hyväksy silti niin pääset varmistamaan maksun.). Mikäli maksat jonkun toisen maksun tai MP nimimerkkinäsi on lempinimesi tms., niin kirjoita kommenttikenttään myös pelaajan oikea nimi, että osaamme yhdistää maksun oikeaan Metrix käyttäjään.

  Ryhmätoiveet

  Ryhmät jaetaan arpomalla ja ryhmätoiveita ei oteta vastaan. Poikkeuksena alle 13-vuotiaat, jotka saavat halutessaan heittää huoltajansa tai jonkun muun tutun aikuisen seurassa.

  Vastuunvapautus

  Kilpailuun ilmoittautumalla hyväksyn seuraavan vastuuvapauslausekkeen:

  Ymmärrän, että osallistuminen tähän tapahtumaan sisältää riskin loukkaantumiselle tai kuolemalle ja vapautan kilpailun järjestäjän ja kilpailunjohtajan vastuusta liittyen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani, jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

  Lisäksi ymmärrän ja tiedostan, että tällä hetkellä on liikkeellä maailmanlaajuinen COVID19- pandemia, ja että osallistun tähän tapahtumaan omalla riskilläni, ja että mitkään kilpailuun liittyvät turvallisuustoimet, jotka on suunniteltu estämään COVID19-viruksen leviämistä, eivät takaa, etten saa COVID19-tautia. Edellä mainituista huolimatta, vahvistan vapauttavani kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen mahdolliseen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani liittyen, jotka voin kohdata COVID19-viruksen myötä, ja jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

  Share

  What would you like to share?