Free discgolfmetrix.com is used


     User statistics 
     | 
     Show presenter
     | 
    Show pdf 

    Results will be updated every 30 seconds!


    Yleiset tiedot

    Kisaan ilmoittautuminen tapahtuu Metrixin kautta: https://discgolfmetrix.com/2555985, löydät alasvetovalikosta jokaisen kisan.

    Tunnukset Metrix -sivustoon pitää luoda ennen ilmoittautumista. Ilman ratingia pelaavat ovat ns. rating -kierroksella. Oma rating näkyy käyttäjän omilla Metrix -sivulla. Rating-kierroksia voi olla enintään kolme, jonka jälkeen Metrix laskee pelaajalle ratingin ja pelaaja osallistuu kisasarjaan. 

    Ilmoittaudu rating-sarjaan vain, jos sinulla ei ole metrix-ratingia. Muussa tapauksessa ilmoittaudu tasoitukselliseen kisasarjaan.

    Pelaajien tasoitus tulee Metrix -ratingin kautta.

    Kisamaksu

    Kisamaksut: Pudasjärven Frisbeeseuran jäsenet 3€, ei-jäsenet 4€ ja alle 15-vuotiaat 2€.

    Rating-kierrokset ovat ilmaisia.

    Kisamaksu maksetaan aina kyseisen kisan Td:n tilille mobilepaylla. Järjestävän td:n puhelinnumero löytyy jokaisen kisan tiedoista.

    Palkinnot

    Jokaisen kilpailun osallistumismaksut jaetaan kolmelle parhaalle kaavalla 50/30/20%.

    Mikäli palkituille tulee tasatuloksia, järjestetään CTP-kisa.

    Toistaiseksi viikkokisoissa kiinteä holaripotti 40e, ilman erillistä maksua.

    Muuta huomioitavaa

    Kisapaikalla tulee olla TD:lle ilmoittautuneena viimeistään 15 minuuttia ennen kisan alkua. Viikkokisojen pelipaikka ja alkamisajankohta ovat näkyvissä Metrixin kilpailuissa.

    Kilpailuissa noudatetaan frisbeegolfin virallisia sääntöjä. Suomenkielinen versio sääntökirjasta löytyy Suomen frisbeeliiton sivuilta.

    Vaikka kyse onkin mahdollisimman matalan osallistumiskynnyksen kisoista, niin harjoituksen ja ihan yleisen turvallisuuden kannalta kisoihin osallistujilta odotetaan perussääntöjen hallintaa: kuinka väylän tulos lasketaan, missä järjestyksessä pelataan ja miten kierroksella käyttäydytään. On suotavaa, että harrastajat tutustuvat sääntöihin.

    Jos tarvitset apua, niin ota yhteyttä kisan TD:hen.

    Hyviä heittoja toivottaen, Pudasjärven Frisbeeseura Ry.