Login

Jono liikkui, ratingit päivittyi

10/10/18

Maksamattomat on poistettu, samoin peruuttaneet. Näiden poistojen myötä jono liikkui eteenpäin kahdeksan paikan verran.

Jonosta mukaan nousseilta toivomme (vaadimme) pikaista maksua. Laittakaa kuitti maksusta torstai-iltaan mennessä sähköpostilla (kilpailut@discgolfhyvinkaa.net). Mikäli ette pääsekään mukaan, niin ilmoitattehan siitä pian edellä mainittuun sähköpostiin, niin saamme tarjottua paikkaa seuraavalle.

Perjantaiaamuna teemme viimeiset säädöt kisaa koskien ja samassa yhteydessä luodaan ryhmät ensimmäiselle kierrokselle. Mikäli tämän jälkeen tulee peruutuksia, niin nostoja ei enää tehdä eikä osallistumismaksuja palauteta.

---

Rating-päivityksessä 9.10. muutamalla pelaajalla rating nousi yli luokkansa ylärajan. FA2-luokassa on annettu lupa pelata karvan verran yli luokan rajan nousseella ratingilla, koska ylempää naisten luokkaa ei ole tarjolla. MA-luokissa ylempi luokka on tarjolla niille muutamalle pelaajalle, joiden rating nousi yli sallitun rajan. HUOM! Näiden pelaajien tulee itse pyytää luokan vaihtoa maililla osoitteeseen kilpailut@discgolfhyvinkaa.net. Vaihdetaan kyllä, mutta pelaajan vastuulla ilmoittaa mihin luokkaan vaihdetaan.

 

Sponsors

Share

What would you like to share?