Login
 • Comment: Joen Liitokiekon viikkokisat 2019 (Kevät-sarja). Kilpailut ovat kaikille avoimet ja ilmaiset. Tervetuloa pelaamaan! Lisäinfoa sivun alalaidassa.

  Free discgolfmetrix.com is used


   User statistics 
   | 
   Show presenter
   | 
  Show pdf 

  Results will be updated every 30 seconds!


  Discmania         LaserMedia         

  YLEISTÄ

  - Joen Liitokiekon viikkokisat ovat kaikille avoimet ja ilmaiset.

  - Rata: Utran frisbeegolfradan talvilayout (1 x 18 väylää)

  - Yhteensä 16 kilpailua - ensimmäinen 6.1.2019 ja viimeinen 21.4.2019 eli viikkokisat pelataan keväällä sunnuntaisin.

  - Kierros alkaa klo 11:00 - paikalle aina viimeistään klo 10:45 mennessä, jolloin pidetään pelaajakokous.

  - Kilpailuissa noudetaan normaaleja PDGA-sääntöjä ja kilpailuopasta seuraavin poikkeuksin:

         a.) kiekoissa saa käyttää naruja (*)

         b.) hankioloissa markkerin sijaan heittopaikan merkintään saa käyttää muitakin esineitä

         (* Lost discit pelataan siis normaalien sääntöjen mukaan, joten naruja kannattaa käyttää, jos on lunta.)

   

  TASOITUS- JA CTP-KISAT - YHTEISTYÖSSÄ HEINOSEN LEIPOMO

  - Tasoituskisat: Uutuutena kevätsarjan aikana pelataan kaikissa viikkokisoissa myös tasoituksellisen tuloksen voitosta seuraavaan periaatteen mukaisesti: Esim. jos pelaajan Metrix-rating on 900 ennen kilpailua ja radalla 1000 pisteen Metrix-ratingin saa tuloksella 54 ja "1 pisteen rating arvo" on 10,5, niin tasoitus 900 ratingin omaavalle pelaajalle on (1000 - 900) / 10,5 = 9,52. Eli jos pelaaja saa lopputuloksen 62, hänen tasoitettu tuloksensa on 62 - 9,52 = 52,48. Tuloksissa näytetään pelaajalle annettava tasoitus ja sekä raaka- että tasoitustulos. Matalimman tasoitetun tuloksen saanut pelaaja voittaa tasoituksellisen kilpailun. Mikäli sama tasoitettu voittotulos on useammalla pelaajalla, niin palkinnon saaja arvotaan.

  - CTP-kisat: Kevätsarjan jokaisen kuukauden viimeisessä viikkokisassa pelataan lisäksi myös CTP-kisa, väylä ilmoitetaan pelaajakokouksessa.

  - Kahvi + hillomunkki -lahjakorttipalkinnot voittajille tarjoaa Heinosen Leipomo!

   

  KEVÄTSARJAN SÄÄNNÖT

  - Kevään 2019 viikkokisoissa pelattavat luokat: MPO (avoin), FPO (naiset, avoin), MP40 ja FP40 (mies- ja naisseniorit-40 = vuonna 1979 ja aiemmin syntyneet), MP50 (seniorit-50 = vuonna 1969 ja aiemmin syntyneet) ja MJ15 (juniorit-15 = vuonna 2004 ja myöhemmin syntyneet)

  - Sarjan pisteytys: Pelaajan kymmenen parasta kisaa lasketaan yhteispisteisiin. Yksittäisen kisan voittajalle, jokaisessa luokassa, 100 pistettä, josta pistemäärä alkaa tippua tasaisesti seuraavaksi sijoittuneille.

  - Tarvittaessa jokaisessa luokassa ko. viikon viikkokisan voittaja ratkotaan CTP-menettelyllä (SD vain jos sopii kaikille).

  - Mikäli sarjan kokonaiskilpailun pisteet menevät tasan, niin kokonaiskilpailun voitto määräytyy jokaisessa luokassa sen mukaan kenellä on eniten voittoja koko sarjan aikana (jos nekin tasan, niin tarkastellaan kakkossijoja, jne.).

  - Sarjan lopputilanne 22.4.2019 (pdf) >>

   

  ILMOITTAUTUMISOHJEET

  - Viikkokisojen suuren suosion vuoksi ennakkoilmoittautuminen Disc Golf Metrixin kautta on pakollista. Kuhunkin kilpailuun pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä mukaan maksimissaan 72 pelaajaa. Muista kuitenkin perua ilmoittautumisesi, jos et jostain syystä pääsekään paikalle - kiitos!

  - Ilmoittautuminen kunkin viikon kilpailuun aukeaa aina kisaa edeltävänä maanantaina klo 00:00 ja päättyy kisapäivänä klo 10:45.

  - Huom! Viikkokisojen tulokset syötetään vain Disc Golf Metrixiin rekisteröityneille käyttäjille.

  - Lyhyt ja ytimekäs kisaohje-/infopaketti pelaajille löytyy täältä.


  Joen Liitokiekko ry

    

  Share

  What would you like to share?