Login

10/03/20 - 10/04/20|ESTONIA


Võistluse info

09/25/20

Tere,

Ei olegi enam palju aega jäänud, kui saame kõik kokku Jõulumäe Trevisespordikeskuses, et maha pidada väike "vanakeste" vaheline lõbus mõõduvõtt. Selleks aga, et kõik mööduks sujuvalt ja hästi, mõned mõtted:

- 28.09.2020 kell 12.00 seisuga panen nimekirja lõplikult lukku ja need, kellel osalustasu selleks ajaks ei ole laekunud/makstud, eemaldan nimekirjast.

- kui sul on haigustunnused, siis palun ära tule võistlema. Nii hoolid ka teistest mängijatest ja kõik on sulle tänulikud.

- jälgime hajutatuse nõuet, ehk siis suuri kogunemisi ei tee. Oleme mõistlikud ja lugupidavad

- korraldaja asub peastaadioni kõrval kohtunikemajas (samas khas, kus eelmine aasta)

LAUPÄEVAL:

- Hommikusöök kell 8.30 ja ainult neile, kes selle on ette tellinud. Kui soovid hommikusööki, võta palun ise ühendust Jõulumäe keskusega ja anna sellest neile teada. Maksma pead ise.

- Alustame kogunemisega kell 10 ja siis toimub eelsoojendus, st nagu eelmine aastagi, võtame mõõtu kaugusviskes ja putivõistluses. Siin võistled oma divisjoni mängijate vastu. Osalus ei ole kohustuslik ja selle eest lisapunkte vms võistlusringile kaasa ei saa.

- Lõunasöök on algusega 12:30. Koostöös tublide Jõulumäe kokkadega pakun teile maitsvat seljankat, sest ennem võistlusringi ju ei saa kõhtu liiga täis süüa (sisaldus osalustasus).

- Võistlusring algab 14.15. MP40 divisjon mängib punasel rajal ja teised divisjonid kollasel rajal. Tulemuste märkimine toimub discgolfmetrix.com keskkonnas. Iga mängija peab oma tulemuse peale ringi lõppu samas keskkonnas ka allkirjastama. Kui sa seda ei tee, siis kahjuks vastavalt PDGA reeglitele peab TD lisama sinu "õigele" tulemusele veel +2. Kui sul mingil põhjusel ei ole võimalik tulemust allkirjastada, siis pöördu julgelt TD poole, ta aitab sul selle asja korda ajada.

- orienteeruvalt 17:30 toimub peastaadionil masterite ring of fire püramiid, ehk Discrait korvi võitmine. Sarnaselt eelmise aastaga ehitame püramiidi, mille tipus on võidukorv. Kõik osalejad saavad üritada. Kui esimesest ringist on rohkem, kui üks tabamus võidukorvi, lähevad kõik kes tabasid järgmisesse vooru. Kui terves voorus ei taba keegi võidukorvi, lähevad kõik osalejad edasi järgmisesse vooru.

- saun(ad) (sisaldus osalustasus) on avatud 18.00-21.00, st et kella 18ks on saun soe aga et see ka kella 21ni soe püsiks, tuleb teil endil lisada ahju puid juurde. Puude eest on hoolitsenud Jõulumäe pere. Siinkohal palun järgida ohutusnõudeid, mida Jõulumäe keskus on ette määranud st hajutamine ja muu seoses Covid-19 pandeemiaga.

- Õhtusöök on kell 19.00 sööklas, kus pakun teile koostöös Jõulumäe kokkadega praadi (sisaldus osalustasus)

- alates 20.00 on meie päralt kõrvalmajas õppeklass, kus toimub siis õhtune sõbrunemine, meelidvad vestlused, esimese ringi juhtumistest pajatused jne. Pakun ka külma lauda ehk snäkke (sisaldus osalustasus). Lisaks on avatud ka baar, kus on võimalik teil osta endale erinevaid jooke, et õhtu oleks veel mõnusam.

PÜHAPÄEVAL:

- Hommikusöök kell 8.30 ja ainult neile, kes selle on ette tellinud. Kui soovid hommikusööki, võta palun ise ühendust Jõulumäe keskusega ja anna sellest neile teada. Maksma pead ise.

- Ringi algus 10.00. MP40 mängib kollast rada ja teised divisjonid punast rada. Tulemuste märkimine toimub discgolfmetrix.com keskkonnas. Iga mängija peab oma tulemuse peale ringi lõppu samas keskkonnas ka allkirjastama. Kui sa seda ei tee, siis kahjuks vastavalt PDGA reeglitele peab TD lisama sinu "õigele" tulemusele veel +2. Kui sul mingil põhjusel ei ole võimalik tulemust allkirjastada, siis pöördu julgelt TD poole, ta aitab sul selle asja korda ajada.

- ca 30 minutit peale viimaste mängijate lõpetamist toimub autasustamine Jõulumäe peastaadionil.

 

Kui tekkis küsimusi või miski asi jäi segaseks, palun võta minuga ühendust ja proovime leida vastuse.

 

Peatse kohtumiseni!


Raimo Kimmel
raimo.kimmel@gmail.com
Dynamic Discs Spring Masters 2020

Share

What would you like to share?