Login

HELSINKI: Ensimmäisen kierroksen alustavat ryhmät ja UKK

06/24/20

Perjantain alustavat ryhmät ovat alustavasti julkaistu. 9:00 ja 10:00 lähdöt ovat varattu feature cardeille, joiden lopullinen kokoonpano selviää vasta huomenna torstaina klo 12 jälkeen. Näitä  ryhmiä seuraavissa ryhmissä on siis tällä hetkellä 5 henkilöä, mutta tämä tulee muuttumaan vielä.

Muuta asiaa, joita on tiedusteltu: Caddiet ja lämmittely. Koronaohjeistukset ovat käytännössä siitä varten, että vältettäisiin suurien ihmisryhmien muodostuminen. Lämmitellä saa alueella ennen lähtöä, ja puttikorit ovat käytettävissä, edellyttäen että lämmmittely tapahtuu turvallisesti ja harkitusti. Caddien käyttöä suositellaan välttämään.

Luvassa on lämmintä keliä, ja juomapullojen täyttöpisteitä tulee kilpailun aikana näkymään ainakin sektoreiden alkuväylillä. Täyttöpisteiden yhteydessä on käsihuuhdetta, jota tulee käyttää.

Pelaajakokous järjestetään lähettämällä pelaajille sähköpostitse tiivistetyt kertaukset pelimenettelyistä ja radan erikoissännöistä. Kilpailun TD toimii perjantain lähettäjänä, joten käydään vielä tärkeimmät läpi ennen starttia, ja silloin on myös hyvä hetki kysellä, jos kysyttäviä.

Terveisin,

Juho, TD

Share

What would you like to share?