Login

HELSINKI: Pelaajakokous

06/25/20

Pro tour 2020 pelaajakokous

Moi,

Lämpimästi tervetuloa Prodigy Disc Pro Tourin 2020 avajaisosakilpailuun. Pelaajakokous järjestetään tällä kertaa näin, alla on käyty läpi tärkeimmät asiat liittyen rataan ja käytäntöihin kisan aikana. Allekirjoittanut toimii ainakin ensimmäisen päivän lähettäjänä, joten jos jotain kysyttävää on, se on hyvä paikka vielä kysyä, jos jotain epäselvää on. Yritän pitää tämän sen pituisena, että sen jaksaa kaikki lukea.

Ilmoittautuminen:

Kisapaikalla on oltava puoli tuntia ennen omaa lähtöaikaa, ja ilmoittauduttava TD:lle. Huomaathan, että CO-testi on myös oltava suoritettu ennen kisan alkua. Lähtöajat ovat 15 min välein, joten edellisen ryhmän lähdettyä, olethan lähtöalueella vielä viimeistä brieffiä varten.

Lämmittely:

Kisa-alueella on puttikoreja ja mahdollisuus heittää ns. "pisaraväylää" lämmittelynä, kunhan tämä tapahtuu turvallisesti ja harkitusti. Täyttä draivia ei mahdu tekemään, mutta puuttikoreja on sen verran että pari ryhmällistä pelaajia pystyy lämmittelemään turvallisesti.

Rata

Ratakartta löytyy kisainfosta ja ykköstiin vieressä, ja jokaisella väylällä on kuvaus väylän säännöistä. Huomionarvoiset säännöt lueteltu alla:

#2: Triplamando, DZ portin edessä.

#6: Väylän oikeassa laidassa kaksi mandoa, mutta vain yksi DZ.

#12: Bunkkeri on HAZARD-alue. Mikäli avausheitto menee OB:lle, jatko DZ:lta. Avausheiton jälkeen normaali OB-sääntö. Hazard-alue voimassa koko väylän ajan, eli sieltä saa pelata rankun kanssa.

#18: Erikoissääntö. Väylän lopussa, kiekon on jäätävä saareen, tai jatko mantereen puolelta kiekon ylimenokohdasta, ja tulokseen lisätään +1. Kiekon jäätyä saareen normaali OB-sääntö voimassa.

Tuloskirjaus

Kilpailussa käytössä Metrix ja nelinkertainen kirjanpito paperilla. Jokaisella pelaajalla on siis myös oma paperi, jonka täytöstä on vastuussa. Metrixiin toivotaan myös täysien statsien täyttämistä.

Huolto, caddiet

Liiton ohjeistusten mukaisesti caddien käyttöä pitää välttää. Jos kuitenkin caddie on mukana perustellusti sujuvoittamassa pleiä, pelaaja on vastuussa siitä että caddie ei estä pelin tapahtumista sujuvasti ja turvallisesti. Radalla tulee myös olemaan mahdollisuus täyttää juomapulloa. Juomapisteillä on myös käsihuuhdetta, jota on käytettävä ennen ja jälkeen juomapullon täytön. Muistakaa ottaa siltikin riittävästi omaa juomaa mukaan.

Toimitsijat

Radalla on liputtajia kriittisimmissä paikoissa pelin sujuvoittamiseksi. Radalla toimitsijoina toimivat TD Juho Hautala (0503480086), ATD Jarkko Kallio, Ville Virtanen, Ilkka Meriläinen ja Saija Lehto.


Juho Hautala
juho.hautala@tallaajat.org
Prodigy Disc Pro Tour 2020 → Prodigy Disc Pro Tour 2020 #1 - Helsinki

Share

What would you like to share?