Login

Osallistumismaksun eräpäivä siirtyy

03/24/20

Moi,
 
Meidänkin pitää nyt valitettavasti ottaa esille asia nimeltä Covid-19. Taudin leviämisen rajoittamiseksi keväältä ja alkukesältä on peruttu hirvittävä määrä hienoja tapahtumia. Kukaan ei vielä tiedä mikä tilanne on toukokuussa, mutta oletettavasti Valtionhallinto ja Frisbeegolfliitto tekevät isoja linjauksia huhtikuun puoliväliin mennessä.
 
Naamivaara Openin osalta tehdään nyt siten, että ensimmäisen vaiheen maksujen eräpäivä siirretään myöhemmäksi. Jos et ole vielä maksanut osallistumista, älä pidä kiirettä.
 
Osallistumismaksun uusi eräpäivä on 27.04.
 
Tämä tarkoittaa myös sitä, että jono ei liiku vielä mihinkään eikä villejä jaeta. Uusi aikataulu määrittyy sitten kun nähdään ylempien tahojen linjaukset jatkon suhteen. Mikäli kisa joudutaan perumaan, jokainen saa maksamansa rahasumman täysimääräisenä takaisin. Jos olet jo maksanut ja haluat tässä vaiheessa perua oman osallistumisen, ole hyvä ja lähetä sähköpostia allaolevaan osoitteeseen.
 
Vaikka tämän kevään kisa jouduttaisiin perumaan, se ei aiheuta meille merkittäviä ongelmia. Seuraava tapahtuma järjestetään entistä kovemmalla innolla!
 
Terv,
Mika Ylisaukko-oja
mika@naamivaara.fi

Share

What would you like to share?