Login
  • Date & time: 06/13/20 - 06/14/20
  • Location: Lykynlampi, Joensuu & Kontioranta, Kontiolahti
  • Manual: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Pohjois-Karjalan avoimet pelataan Joensuussa Lykynlammen frisbeegolfradalla 13.-14.6.2020. Tervetuloa pelaamaan!

1. ilmoittaumisvaiheen kestoa pidennetty edelleen

04/17/20

Tiedoksi seuraavaa:

- Suomessa vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi PKA:n 1. ilmoittautumisvaiheen kestoa on pidennetty edelleen aina su 10.5. asti.
- Osallistumismaksujen DL-päivä tullaan myös ilmoittamaan myöhemmin erikseen, kuten myös seuraavien ilmoittautumisvaiheiden päivämäärät. Eli jos sinulla on jo kisapaikka, mutta et ole vielä maksanut kisamaksua, niin voit rauhassa odottaa uutta maksuaikataulua. Osallistumismaksun jo suorittaneiden pelaajien osalta maksutäpät on laitettu viimeksi kohdilleen pe 20.3. tilitietojen perusteella.
- Käytännössä tällä hetkellä odottelemme Suomen hallituksen (ja SFL:n) virallista päätöstä siitä, että miten mm. kokoontumisrajoitukset kesäkuussa jatkuvat ja pitääkö kilpailuja siirtää. Mikäli kilpailu joudutaan siirtämään (todennäköisin uusi ajankohta on syyskuu), niin tämä uusi ajankohta sekä uudet ilmoittautumis- ja maksuaikataulut informoidaan aikanaan pelaajille heti kun se on mahdollista.
- Kaikki ajantasaisin frisbeegolfkilpailuja koskeva tieto ja noudattamamme ohjeistukset löytyvät kootusti SFL:n sivuilta: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/

Seuraamme tilannetta ja infoamme osallistujia Metrixin kautta aina tarvittaessa. Toivomme pelaajilta ymmärrystä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

t. TD:t Antti & Ville / Joen Liitokiekko ry

Sponsors

InnovaStore

Share

What would you like to share?