Login
  • Date & time: 06/13/20 - 06/14/20
  • Location: Lykynlampi, Joensuu & Kontioranta, Kontiolahti
  • Manual: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Pohjois-Karjalan avoimet pelataan Joensuussa Lykynlammen frisbeegolfradalla 13.-14.6.2020. Tervetuloa pelaamaan!

Tiedotusasioita 1.6. - kilpailu täynnä ja ennakkotiedot radoista

06/01/20

Tiedotusasioita 1.6.:

 

1.) Kisa täynnä!

- Toinen ilmoittautumisvaihe loppui eilen yöllä ja kilpailu on nyt viimeistäkin paikkaa myöten täynnä.

- Kaikkien loppujen osallistumismaksujen DL on tiistai 2.6., jolloin suorituksen tulee viimeistään näkyä Joen Liitokiekon tilillä.

- Tämän jälkeen (jos on maksamattomia/tulee peruutuksia) kilpailua täytetään ensisijaisesti luokkien jonoista ja tämän jälkeen mahdollisia vapaita paikkoja voi tiedustella TD:ltä.

 

2.) Rataennakko

- Kilpailun Caddy Book / Koronaohjeistus ovat vielä viimeistelyssä, mutta kilpailussa pelattavista väylistä nyt 38/40 on lukittu eli:

  • Lykynlampi - kesällä 2020 on radalla käytössä ns. PRO-layout (20 väylää). Väylistä 18 kpl on tuttuja jo viime kauden A-20 -versiosta, mutta ne numeroitiin uusiksi radan kierron järkevöittämiseksi ja siirtymien minimoimiseksi (eli entinen #A on nyt #1 ja entinen #10 on nyt #2, jne.). Lisäksi ainakin kilpailukäyttöä varten radalle talkoillaan 2 kpl täysin uusia väyliä. Mikäli uudet väylät eivät ehdi tähän kisaan mennessä täysin valmiiksi, tullaan niiden tilalla pelaamaan tässä kisassa ko. väylien "PKA-versiot". Lykynlammen PRO-radan valmiit väyläopasteet sääntöineen löytyvät nyt täältä: https://www.joenliitokiekko.com/frisbeegolf/radat/lykynlammen-frisbeegolfrata/#pro
  • Kontioranta - kisassa pelataan vuoden 2020 vakiolayoutia, joka eroaa viime vuodesta siten, että kahta väylää (#11 ja #19) on hieman pidennetty ja lisäksi muutamien väylien sääntöjä viilattiin (mandot, OB:t). Kaikki vuoden 2020 väyläopasteet sääntöineen löytyvät nyt täältä: https://www.joenliitokiekko.com/frisbeegolf/radat/kontiorannan-frisbeegolfrata/

 

Lisätiedotusta on luvassa kaikille pelaajille Metrixin kautta kattavasti heti kun kaikki "dokumentit" ovat kasassa - Joen Liitokiekko toivottaa kaikki pelaajat tervetulleiksi kisoihin!

Lisäksi jo tässä vaiheessa jättisuuret kiitokset Joensuun kaupungille ja Kontiolahden kunnalle frisbeegolfratojen kehittämisestä yhteistyössä kanssamme todella haastavalla koronakevään aikataululla!

Kisaterveisin,

TD:t Antti, Ville, Juho, Miska / Joen Liitokiekko ry

 

 

Sponsors

InnovaStore

Share

What would you like to share?