Login
  • Show groups: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Yhden kierroksen PDGA C-tier kilpailu hieman muokatulla Skogby radalla.

Kilpailurata Skogby Winter round

02/08/20

Pelataan Skogby normaali rata Piazza Open 2019 lisäväylillä ja muutoksilla. Tälle vuodelle niiden numerointi muuttuu Piazza openissa X3-X5 väyliksi.

X1(X3) lisäväylä pelataan väylä 1 jälkeen vasemmalle kävellen aukealle seuraten punaisia merkkejä puissa. heitetään OB auto tien toisella puolella olevaan koriin ja jatketaan normaali väylälle 2. OB raja merkitty pinkillä merkkausmaalilla noin 2m ennen ja jälkeen tien.

Väylä5 mando vasemmalla,pakollinen kierto oikean kautta. DZ keskellä väylää ennen mandoa.merkitty punaisella maalilla. 

Väylä10 mando vasemmalla ,pakollinen kierto oikean kautta ja DZ mandon vieressä. Mandolinja merkitty valkoisin kepein.

Väylä14 oikeassa laidassa on mando merkitty oranssilla huomioliivillä,jolla pakollinen kierto vasemman kautta, DZ mandon kohdalla merkitty pinkillä maalilla.

Väylän 16 jälkeen pelataan lisäväylä X2   ( Vanha Skogby16 väylä) jossa mando pakollinen kierto  vasemman kautta , DZ mandon vieressä merkitty DZ kepein ja pinkillä merkkaus maalilla.

Jatka X3 väylälle kiertämällä korin takana oleva hiekkamonttu oikealta puolelta jatkaen metsätietä. 

X3 heittopaikka vasemmalle päin ja kori oikealle päin. Kulje vasemmalle hiekkakuopan jälkeen ja varo jos väylällä pelataan.

X3 Piazza Open mukaisesti metsäkuja jossa tie vasemmalla ja sen toinen puoli OB alue ja par4. Kiekon oltava kokonaan tiellä tai sen toisella puolella ollakseen OB:lla. OB linjaa ei ole merkitty.

Siitä jatketaan normaali väylä17 ja eteenpäin.

Muuten normaali Skogby layout.

Vesi merenrannassa re-lief aluetta väylien 4-8 osalta.

Share

What would you like to share?