Login

1. ilmoittautumisvaihe on päättynyt ja kilpailupaikka myönnetty 51 parille

06/01/20

Tiedotusasioita 1.6.

 

1.) Ensimmäisestä vaiheesta kilpailupaikka 51 parille

  • Kilpailun 1. ilmoittautumisvaihe on nyt päättynyt ja kaikki ilmoittautuneet 51 paria ovat nyt virallisesti mukana kilpailussa. SFL:n päätöksellä MP40-luokan vapaat kiintiöpaikat käytettiin MP50-luokkaan, joten kaikki pääsivät mukaan kilpailuun.
  • Tästä listasta (pdf) löytyy nyt 1. ilmoittautumisvaiheen lopullinen ilmoittautumistilanne.
  • Lisäämme parit myös tähän Metrix-kilpailuun tämän viikon 23 kuluessa ja ilmoittautumisen apuna käytetty Metrix-sivu piilotetaan.

Maksuvaihe:

  • Lähetämme nyt kilpailussa mukana oleville pareille maksuohjeet Metrixin kautta viimeistään huomenissa, mutta viralliset maksuohjeet löytyvät toki jo INFO-sivun kohdasta 5. Osallistumismaksut tarkastetaan keskiviikkona 10.6., jonka jälkeen maksamattomat parit poistetaan kilpailusta.

Jälki-ilmoittautuminen:

  • MPO-luokkaan jäi 4 kpl vapaita kiintiöpaikkoja ja SFL:n päätöksellä avataan niitä koskien jälki-ilmoittautumisvaihe.
  • Jälki-ilmoittautumiset tulee tehdä TD:lle sähköpostitse (saku.lindroos@telemail.fi) viimeistään keskiviikkoon 17.6. mennessä. Ilmoita parin molempien pelaajien nimet, PDGA-numerot sekä seurat ja odota lisätietoja. Huom! Jälki-ilmoittautumisvaiheessa paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä - ratingilla ei ole merkitystä.

 

2.) Rataennakko

Kilpailussa pelattavista väylistä nyt 38/40 on lukittu eli:

  • Lykynlampi - kesällä 2020 on radalla käytössä ns. PRO-layout (20 väylää). Väylistä 18 kpl on tuttuja jo viime kauden A-20 -versiosta, mutta ne numeroitiin uusiksi radan kierron järkevöittämiseksi ja siirtymien minimoimiseksi (eli entinen #A on nyt #1 ja entinen #10 on nyt #2, jne.). Lisäksi ainakin kilpailukäyttöä varten radalle talkoillaan 2 kpl täysin uusia väyliä. Lykynlammen PRO-radan jo valmiit väyläopasteet sääntöineen löytyvät nyt täältä: https://www.joenliitokiekko.com/frisbeegolf/radat/lykynlammen-frisbeegolfrata/#pro
  • Kontioranta - kisassa pelataan vuoden 2020 vakiolayoutia, joka eroaa viime vuodesta siten, että kahta väylää (#11 ja #19) on hieman pidennetty ja lisäksi muutamien väylien sääntöjä viilattiin (mandot, OB:t). Kaikki vuoden 2020 väyläopasteet sääntöineen löytyvät nyt täältä: https://www.joenliitokiekko.com/frisbeegolf/radat/kontiorannan-frisbeegolfrata/


Lisäksi kilpailun virallisen Caddy Bookin + Koronaohjeistuksen osalta on SFL:n kanssa sovittu, että tässä koronakevään jälkeisessä varsin kiireisessä tilanteessa ko. dokumenttien julkaisua voidaan lykätä ennakkoon ilmoitettua (1 kk) myöhemmäksi. Tiedotamme näiden dokumenttien tilanteesta ja valmistumisesta pelaajille heti kun mahdollista!

SM-kisaterveisin,

TD:t: Saku, Antti, Esa ja Pasi / Joen Liitokiekko ry

Sponsors

InnovaStore

Share

What would you like to share?