Login

MPO-luokan jälki-ilmoittautumisaikaa pari päivää jäljellä (DL 17.6.)

06/15/20

Tiedote 15.6.:

  • Ensimmäiset kaksi jälki-ilmoittautunutta paria lisättiin tänään MPO-luokan listoille ja pareille lähetettiin myös maksuohjeet Metrixin kautta.
  • Ja vielä on pari päivää aikaa ilmoittautua MPO-luokkaan seuraavin ohjein:
    • Ilmoita TD:lle sähköpostitse (saku.lindroos@telemail.fi) viimeistään keskiviikkoon 17.6. mennessä parin molempien pelaajien nimet, PDGA-numerot sekä seurat ja odota lisätietoja. Huom! Jälki-ilmoittautumisvaiheessa paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä - ratingilla ei ole merkitystä.
  • Caddy Book & "Koronaohjeet" tähän kilpailuun ovat vielä valmistelussa, mutta viime viikonloppuna pelatun Pohjois-Karjalan avoimet -kilpailun Caddy Bookista pystyy jo sangen kattavasti perehtymään kisaratoihin ja niiden sääntöihin. Em. Caddy Book löytyy tästä (pdf) ja luvuista 5 (Lykynlampi) ja 6 (Kontioranta) löytyvät ratojen säännöt, kartat ja väyläopasteet (todennäköisesti vain Kontiorannan #16-väylä kokee muutoksen tätä kilpailua varten, jotta pelaaminen sujuisi jouhevasti).
  • Lisäksi myös kilpailun lopullinen aikataulu tullaan ilmoittamaan viimeistään ensi viikolla - aikataulussa pyritään ottamaan mahdollisimman hyvin huomioon Kontiorannassa pelattavan Though Shot -kierroksen kesto.

 

Sponsors

InnovaStore

Share

What would you like to share?