Login

Muistutus sääntökokeen voimassaolosta

07/08/20

Kaikkien kilpailuun 8.7.2020 klo 9:50 mennessä rekisteröityneiden kilpailijoiden sääntökokeen (PDGA CO-test) voimassaolo on tarkastettu ja sen myötä tehty tarvittavia toimenpiteitä.

Kilpailun vaatimuksissa sanotaan:

  • PDGA:n sääntökoe (Certified Official -test) tulee olla voimassa rekisteröityessä ja koko kilpailun ajan

Kaikki rekisteröityneet, joilla ei ollut voimassa olevaa sääntökoetta on poistettu kilpailijalistalta, koska rekisteröitymisen ehdot eivät ole täyttyneet. Poistetut kilpailijat voivat rekisteröityä uudelleen rekisteröinnin aikataulun mukaisesti, mutta sääntökokeen tulee olla voimassa. Ilman voimassa olevaa sääntökoetta rekisteröitynyttä kilpailijaa ei otetaa mukaan 2. vaiheen päättymisen jälkeiseen rating-vertailuun kilpailupaikkojen jakamisesta.


Osalla rekisteröityneistä kilpailijoista sääntökokeen voimassaolo päättyy ennen kilpailua tai sen aikana. Näille kilpailijoille on lähetetty muistutusviesti Metrixin kautta. Mikäli sääntökoe ei ole voimassa kilpailun aikana, kilpailija ei voi osallistua kilpailuun.

PS. Viestin saaneiden kannattaa tarkastaa oman kokeen voimassaolo välittömästi ja uusia koe, sillä esimerkiksi tulevan viikonlopun Pro Tourilla koe tulee olla voimassa.

Share

What would you like to share?