Login

Rating-perusteiset paikat on jaettu

07/15/20

Heinäkuun PDGA-ratingien päivitys näki päivänvalon eilen ja ennakkoilmoituksen mukaisesti rating-perusteiset paikat SM-kilpailuun jaettiin tuon päivityksen perusteella. Järjestäjän toimesta on eilisen illan ja tämän aamun aikana pistetty kaikki listat ajan tasalle ja sen myötä myös paikat kilpailuun on jaettu.

Paikan kilpailuun ovat saaneet tässä vaiheessa:

  • Vuoden 2019 SM-kilpailuista osallistumisoikeuden ansainneet ja vaiheessa 1 rekisteröityneet kilpailijat (MPO 16, FPO 6)
  • Heinäkuun rating-päivityksen perusteella luokkakiintiöiden mukaan paikan ansainneet (MPO 79, FPO 12)

Yhteensä kilpailupaikan on ansainnut 113 kilpailijaa (MPO 95, FPO 18). Kilpailijalistan löydät täältä: https://discgolfmetrix.com/1168369

Kaikki kilpailupaikan ansainneet ovat saaneet sähköpostia Metrixin kautta. Sähköpostista löytyy maksuohjeet, lisätietoa kilpailusta ja tarvittavat yhteystiedot. Mikäli olet saanut paikan kilpailuun, mutta sähköpostia ei näy, niin tarkasta myös roskaposti. Voit myös pyytää sähköpostin lähetettäväksi uudelleen laittamalla pyynnön sähköpostilla mike@nbdg.fi. Maksutiedot lisätään myös Metrixiin ja kilpailun kotisivuille tämän päivän aikana.

***

Niistä kilpailijoista, jotka eivät ratingin perusteella saaneet paikkaa tässä vaiheessa, on muodostettu erillinen odotuslista Metrixiin. Odotuslistan löydät täältä: https://discgolfmetrix.com/1368866.

Myös kaikille odotuslistalle päätyneille on laitettu sähköpostia Metrixin kautta. Mikäli olet odotuslistalla, mutta sähköpostia ei näy, niin tarkasta myös roskaposti. Voit myös pyytää sähköpostin lähetettäväksi uudelleen laittamalla pyynnön sähköpostilla mike@nbdg.fi.

Odotuslistalta nostetaan kilpailijoita luokkakohtaisesti jonojärjestyksen mukaan:

  1. Peruutuspaikoille
  2. Maksamattomien tilalle paikan saaneiden maksuvaiheen päättymisen jälkeen

***

Viimeinen takaportti kilpailupaikkaan on villi kortti -haku, joka käynnistyy 21.7.2020 klo 12:00.

Julkaisemme hakumenettelyn ja muut tarvittavat tiedot villin kortin hakemiseen tämän viikon aikana kilpailun virallisilla tiedotuskanavilla.

Share

What would you like to share?