Login
  • Date & time: 09/26/20 09:00
  • Location: Talin frisbeegolfpuisto → 18 - Par 58
  • Show groups: click here
  • Comment: Perinteinen Talin viikkokisojen loppuhuipentuma. Kilpailu on kutsukilpailu, johon kutsutaan pelaajat, jotka ovat pelanneet Talin virallisissa viikkokisoissa parin tai sen alle (eli 58 tai vähemmän).

Rata Tali ViikkisChamp Invitational 2020

09/23/20

Rata Tali ViikkisChamp Invitational 2020

    1. Ob:t merkitty valkoisin kepein. Väylän oikealla puolella koiratarha on ob-aluetta. Huomaa, että jos kiekko päätyy koiratarhaan, aidan yli ei missään tapauksessa saa kiivetä, vaan kiekko tulee hakea käyttäen parkkipaikan vieressä sijaitsevaa porttia!
    2. Väylällä on voimassa triplamando. Mikäli avaus menee portista ohi, peli jatkuu merkityltä drop-zonelta ja väylätulokseen lisätään yksi rangaistusheitto. Ob oikealla 1. väylä. Koiratarha takana on ob-aluetta. Huomaa, että jos kiekko päätyy koiratarhaan, aidan yli ei missään tapauksessa saa kiivetä, vaan kiekko tulee hakea käyttäen parkkipaikan vieressä sijaitsevaa porttia!
    3. Ob vasemmalla 1. väylä.
    4. Hiekkatiet ja tien toinen puoli väylän oikealla puolella ja takana ob-aluetta.
    5. Ob:t merkitty valkoisin kepein. Oikealla puolella asfalttitie ja sen toinen puoli on ob-aluetta.
    6. Ob:t merkitty valkoisin kepein. Oikealla puolella asfalttitie ja sen toinen puoli on ob-aluetta. Vasemmalla 1. vätlä.
    7. Oikealla puolella Ravitie ja sen vermon puoli ovat ob. Vasemmalla ja takana väylät 10 ja 11.
    8. Ob vasemmalla ja oikealla valkoisin kepein merkittynä.
    9. Ob:t merkitty valkoisin kepein. Oikealla ravitie, sekä sen kauempi puoli ob-aluetta. Takana ob-aluetta on asfaltti, jos sinne asti heittonsa saa. Vasemmalla väylä 10.
    10. Ob vasemmalla, oikealla ja takana valkoisin kepein merkittynä.
    11. Ob vasemmalla, oikealla ja takana valkoisin kepein merkittynä. Väylällä käytetään erikoissääntöä. Mikäli avausheitto päätyy ob:lle, jatketaan peliä drop-zonelta ja lisätään väylätulokseen yksi rangaistusheitto.
    12. Ob vasemmalla, oikealla ja takana valkoisin kepein merkittynä.
    13. Ob vasemmalla, oikealla ja takana valkoisin kepein merkittynä. Väylän keskellä ob alue.
    14. Ob vasemmalla, oikealla ja takana valkoisin kepein merkittynä.
    15. Pelataan taaemmalta tiipaikalta. Pakollinen kierto vasemmalta lähimmässä puussa väylän oikeassa laidassa väylän 16 kautta pelaamisen välttämiseksi. Merkitty nuolikyltillä. Mikäli mando suoritetaan väärin, jatketaan peliä drop-zonelta ja lisätään väylätulokseen yksi rangaistusheitto. Väylä 13 ja 14 ob aluetta.
    16. Väylä 14 on ob-aluetta. Hiekkatieltä saa pelata.
    17. Ob vasemmalla, oikealla ja takana valkoisin kepein merkittynä. Väylällä on myös käytössä erikoissääntö: Väylän lopussa kiekon on jäätävä saareen tai jatko mantereelta ylimeno kohdasta. Tulokseen lisätään  yksi rangaistusheitto. Kiekon jäätyä saareen normaali ob sääntö voimassa.
    18. Ob vasemmalla, oikealla ja takana valkoisin kepein merkittynä.

Share

What would you like to share?