Login

05/22/21 - 05/23/21|Sibbe Disc Golf → Ramirent Open 2021|FINLAND, Uusimaa, Sipoo

  • PDGA: Ratings
  • Comment: Kahden kierroksen PDGA B-tier Sibbessä. Potissa 500 € lisärahaa!

Päivitys koronatilanteen osalla (30.3.2021)

03/30/21

Suomen frisbeegolfliitto julkaisi päivityksen koronaohjeistukseen ja sen myötä kilpailutoimintaa aletaan vähitellen availemaan, erilaisten rajoitusten kera.

SFL:n koronapäivitys

Nyt annettu ohje on voimassa toistaiseksi ja sitä päivitetään viimeistään viikolla 15. Tuo päivityksen ajankohta on hyvissä ajoin ennen kilpailua ja näin ollen me järjestäjänä odottelemme vielä kilpailun ajankohtaa koskevia päätöksiä.

Tiedotamme tilanteesta sitä mukaan, kun meillä on varmaa tietoa. Ihan viimeistään kilpailuviikon alussa tehdään lopullinen päätös järjestämisestä tai siirtämisestä sekä tiedotamme mahdollisista erityistoimista kilpailun osalla.


Tällä hetkellä (30.3.) tilanne on seuraava:

Leviämisvaiheessa olevien sairaanhoitopiirien (myös tätä kilpailua koskeva Helsingin ja Uudenmaan sairaahoitopiiri) alueella ei suositella järjestettävän mitään frisbeegolfkilpailuja. Mikäli leviämisvaihe jatkuu alueella, niin kilpailu tullaan siirtämään myöhemmin päätettävään ajankohtaan.

Mikäli kilpailu päästään järjestämään, niin voimassa on toistaiseksi myös seuraava rajoitus:

Kilpailuun saa osallistua vain tämän sairaanhoitopiirin alueelta. On pelaajan vastuulla, että hän ei osallistu kilpailuun toisen sairaanhoitopiirin alueella. Tahallinen poikkeaminen säännöstä johtaa SFL:n kurinpitosääntöjen mukaiseen selvitykseen.


HUOM! Yllä oleva tilanne on tämän uutisen kirjoitushetken tilanne ja se voi vielä muuttua. Myös sinne parempaan ja avoimempaan suuntaan. 

Järjestäjänä seuraamme yhdessä paikallisen seuran kanssa tilannetta. Tulemme huomioimaan seuraavat asiat:

  • Suomen hallituksen ja aluehallintovirastojen kiellot, rajoitukset ja suositukset
  • Kunnan/kaupungin omat rajoitukset ja suositukset
  • Suomen frisbeegolfliiton asettamat rajoitukset ja suositukset

Tiedämme, että tilanne aiheuttaa epävarmuutta osallistujien parissa. Se aiheuttaa sitä myös meille järjestäjänä eikä tässä tilanteessa auta muu kuin kärsivällisyys ja tilanteen seuraaminen. Vielä ei kannata perua osallistumista, vaikka kotipaikka olisikin eri sairaanhoitopiirin alueelta.

Share

What would you like to share?