Login

05/21/21 14:00 Golfstart|Sibbe Disc Golf → Ramirent Open 2021|FINLAND, Uusimaa, Sipoo

  • Show groups: click here
  • Comment: PDGA-sanktioitu parikilpailu. Osallistuminen vaatii kilpailulisenssin

Päivitys koronatilanteen osalla (30.3.2021)

03/30/21

Suomen frisbeegolfliitto julkaisi päivityksen koronaohjeistukseen ja sen myötä kilpailutoimintaa aletaan vähitellen availemaan, erilaisten rajoitusten kera.

SFL:n koronapäivitys

Nyt annettu ohje on voimassa toistaiseksi ja sitä päivitetään viimeistään viikolla 15. Tuo päivityksen ajankohta on hyvissä ajoin ennen kilpailua ja näin ollen me järjestäjänä odottelemme vielä kilpailun ajankohtaa koskevia päätöksiä.

Tiedotamme tilanteesta sitä mukaan, kun meillä on varmaa tietoa. Ihan viimeistään kilpailuviikon alussa tehdään lopullinen päätös järjestämisestä tai siirtämisestä sekä tiedotamme mahdollisista erityistoimista kilpailun osalla.


Tällä hetkellä (30.3.) tilanne on seuraava:

Poikkeusolojen päättymisen jälkeen PDGA-kilpailujen järjestäminen on sallittua AVI:n ohjeiden mukaisesti. SFL perustaa lisäksi kilpailutoiminnan suosituksensa Olympiakomitean kaikkia lajeja koskeviin suosituksiin.

Viikkokilpailut ja muut sanktioimattomat kilpailut luetaan yleisötilaisuuksiksi, ja niitä koskevat AVI:n kokoontumisrajoitukset. Useimmilla alueilla yleisötapahtumien maksimikoko on 6 henkeä ja missään ei enempää kuin 20 ja Aluehallintovirasto suosittelee vahvasti, että kaikkea muuta kuin aivan välttämätöntä kokoontumista vältettäisiin nykyisessä epidemiatilanteessa. Siksi toistaiseksi ei järjestetä mitään sanktioimattomia kilpailuja.

Tämän rajoituksen myötä kilpailua ei siis olisi mahdollista järjestää.


HUOM! Yllä oleva tilanne on tämän uutisen kirjoitushetken tilanne ja se voi vielä muuttua. Myös sinne parempaan ja avoimempaan suuntaan. 

Järjestäjänä seuraamme yhdessä paikallisen seuran kanssa tilannetta. Tulemme huomioimaan seuraavat asiat:

  • Suomen hallituksen ja aluehallintovirastojen kiellot, rajoitukset ja suositukset
  • Kunnan/kaupungin omat rajoitukset ja suositukset
  • Suomen frisbeegolfliiton asettamat rajoitukset ja suositukset

Tiedämme, että tilanne aiheuttaa epävarmuutta osallistujien parissa. Se aiheuttaa sitä myös meille järjestäjänä eikä tässä tilanteessa auta muu kuin kärsivällisyys ja tilanteen seuraaminen. 

Share

What would you like to share?