Login

Koronavirustilanteen vaikutus (päivitetty 26.4)

03/27/21

Hei!

SFL on päivittänyt (13.4) ohjeistustaan liittyen koronavirustilanteen vaikutuksiin kilpailujen järjestämiseen:

https://frisbeegolfliitto.fi/2021/04/13/paivitys-sfln-koronasuosituksiin-13-4/

Tämä ohjeistus on voimassa 30.4, joten näillä näkymin tällä viikolla tulee taas uutta päivitystä ohjeistuksiin. Tämän hetkisen ohjeistuksen ja Siilinjärven terveysviranomaisten luvan perusteella kilpailu tullaan viemään läpi suunnitellusti. Pelaajat ovat itse vastuussa Frisbeegolfliiton antamien matkustussuositusten noudattamisesta. Kiihtymis- ja leviämisvaiheen alueilta ei suositella matkustamaan kilpailuun. Kaikissa peruutustapauksissa kilpailumaksu palautetaan osallistujalle täysimääräisenä (1€ toimistokulut vähennetään).

Kisajärjestäjä velvoittaa kaikkia pelaajia noudattamaan kilpailun tiedoissa ilmoitettuja koronaohjeistuksia ja erityisjärjestelyitä mm. kokoontumisten ja turvavälien osalta.

Perjantaina pelattavan kaikille avoimen parikisan kohta ratkeaa tämän viikon aikana, kun Itä-Suomen AVI päättää mahdollisista uusista kokoontumisrajoituksista. Mikäli kokoontumisrajoitus nousee 50 henkilöön, niin parikisat tullaan pelaamaan kahdella radalla yhtä aikaa (max. 50 pelaajaa per rata). Jos kokoontumisrajoitus (20 henkeä) ei nouse, niin parikisat tullaan perumaan ja perjantai pyhitetään kilpailun harjoittelulle.

Share

What would you like to share?