Login
  • Manual: click here
  • Comment: https://www.facebook.com/events/232664825224401/?active_tab=discussion

MEELESPEA

09/27/21

Hea osaleja!

Kohe kohe on kätte jõudmas see kaua oodatud nädalavahetus, kus saavad kokku ainult väärikad discgolfihuvilised :)

STAAP ASUB SUUREL STAADIONIL KOHTUNIKE MAJAS (seal, kus igal aastal).

Selleks, et meil nädalavahetus meeldivalt läheks, mõned infokillud:

  1. Tule, palun, võistlusele ainult sellisel juhul, kui oled ilma haigustunnusteta.
  2. Kohustuslik on esitada tõend (ole valmis vajadusel esitama isikut tõendavat dokumenti) kas COVID-19 haiguse läbi põdemise, vaktsineerituse või vaktsineerituga võrdsustatud isiku kohta (ehk siis kehtiv kiirtesti tulemus). KOHAPEAL TESTI TEHA EI OLE VÕIMALIK

3. Kui siiani on esimesed kaks punkti edukalt läbitud, saad sa omale võistluse ketta ja käepaela (käepaela omanikul ei ole vajadust võistluse jooksul tõestada enam midagi k.a. toitlustuse ajaks)

4. Laupäeva ennem lõunat, nagu ikka, toimuvad soojendusvõistlused. Need ei ole kohustuslikud aga sisse elamiseks ja teiste toredate osalejatega kohtumiseks igati kasulikud.

Juba traditsiooniline putivõistlus, kus distantsid jäävad vahemikku 5-11m. Sul on igalt kauguselt 5 viset. Punktid jagunevad igalt kauguselt eraldi tabatud puttide arvust (Nt. 5m tabad viiest viskest neli. Seega said sa 20 punkti jne.). Iga distantsi punktid liidetakse kokku üheks lõppsummaks. Võistled ainult enda divisjoni mängijate vastu. Parim puttija saab üldpunktitabelisse 50 punkti, teise koha saavutanu 45 punkti, kolmanda koha saavutanu 42 punkti, neljanda koha saavutanu 40 ja sealt edasi iga koht ühe punkti vähem.

Teiseks soojendusvõistluseks on seekord täpsusvõistlus. Täpsusring asub tiilt ca 65m kaugusel. Kokku on kolm ringi - raadiusega 2m, 4m, 8m. 2m ringis peatunud ketas annab 5 punkti, 4m ringis peatunud ketas annab 3 punkti ja 8m ringis peatunud ketas 1 punkti. Jällegi, sul on viis viset vabalt valitud ketastega ning viskevooru lõpuks on sul kogunenud teatud punktid (nt viiest viskest kaks peatusid 8m ringis (2p), üks peatus 4m ringis (3p) ja kaks 2m ringis (10p). Seega said sa kokku 15 punkti. Võistled ainult enda divisjoni mängijate vastu. Parim täpsuskütt saab taas 50 punkti, teise koha saavutanu 45 punkti, kolmanda koha saavutanu 42 punkti, neljanda koha saavutanu 40 ja sealt edasi iga koht ühe punkti vähem.

Lõplik edetabel selgub kahe võistluse edetabeli punktide liitmisel. Iga divisjoni parim saab premeeritud. Kui esikoht jääb viiki, toimub ennem õhtust korviviske võistlust lühike ümbermäng, mille reeglid selguvad kohapeal.

5. Pärast lõunat võistusringil on kohustuslik tulemused märkida metrix keskkonnas. Teise alternatiivina on võimalik kasutada kas paberil skoorkaarti või PDGA online märkimissüsteemi (parool: MASTERS). Kindlasti peab tulemusi sisestama kahte erinevasse kohta (ehk siis metrix ja üks alternatiividest), selline on PDGA nõue. Oma tulemus on kohustuslik allkirjastada metrixis. Kui sa ei ole seda varem veel teinud ja puulikaaslased ka ei tea, kuidas see käib, siis ole hea tule peale ringi TD juurest läbi ja teeme selle asja koos ära. Caddybookid avaldame hiljemalt 30.09 õhtuks. Kui keegi soovib juba varem trenni teha, siis mingeid muudatusi radadel ei tule - mängime vastavalt kehtivatele rajakaartidele.

6. MP40 divisjonis tuleb kaks gruppi - I grupp ja II grupp. I grupis mängivad vastavalt mängija PDGA reitingule kohad 1-90 ja II grupis 91-.

Vajadusel täiendame infolehte ja teavitame võimalikest muudatustest.

Raimo


Share

What would you like to share?