Login
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Itä-Suomen AM-tourin 3. osakilpailu pelataan Lieksassa Timitran frisbeegolfradalla. Ilmoittautuminen alkaa 29.7. klo 21:00.

KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT ERITYISJÄRJESTELYT/-OHJEET

08/26/21

KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT ERITYISJÄRJESTELYT/-OHJEET

Alkuperäinen versio: 26.8.2021

Lisäykset:

  • 27.8.2021: Lisätty lukuun 1 kohta 3 eli tiedot TD:n päivystyspisteestä ja hiihtokeskusrakennuksen sisätilojen käytöstä.

Osallistuessaan Itä-Suomen AM-tour 3/4 - Lieksa -kilpailuun pelaaja sitoutuu noudattamaan seuraavaa ohjeistusta sekä antaa automaattisesti vastuuvapauden kisajärjestäjälle (Joen Liitokiekko ry) koronatapauksiin liittyen.

 

1. ERITYISESTI HUOMIOITAVAT ASIAT

 

  1. Kilpailuihin voi osallistua vain SFL:n kilpailulisenssillä (ulkomaiset pelaajat: PDGA-jäsenyys).
  2. Kilpailua voi nykytilanteessa tulla katsomaan, mutta noudattaen seuraavia ohjeita:
    • Älä tule paikalle mikäli sinulla on sairastumiseen viittaavia oireita tai sinut on asetettu karanteeniin.
    • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta.
    • Muista yskimis- ja aivastamishygienia.
    • Pidä parin metrin turvaväli muihin.
    • Jätä reilusti väliä pelaajiin.
    • Anna pelaajille keskittymisrauha (heittojen aikana ollaan hiljaa ja liikkumatta ja puhelimen tulee olla äänettömällä) - kiitos!
  3. TD:n päivystyspiste ja hiihtokeskusrakennuksen sisätilojen käyttö
    • TD:n päivystyspiste sijaitsee ulkona hiihtokeskusrakennuksen vierustalla:
      • Tällä pisteellä: Ilmon vahvistus, tuloskorttien noudot ja palautukset ja kysymykset kilpailunjohtajille.
    • Hiihtokeskusrakennuksen sisätilojen käytöstä:
      • WC-tilat käytettävissä (käsienpesumahdollisuus).
      • Käsien desinfiointimahdollisuus ulko-ovella.
      • Tauolla sisätiloissa voi syödä omia eväitä, mutta vältä muutoin tarpeetonta liikkumista sisällä rakennuksessa.
      • Noudata sisätiloissa turvavälejä, pese/desinfioi kädet ja maskin käyttöä suositellaan.

 

2. PDGA:N VASTUUVAPAUTUS

 

Osallistuessaan tähän PDGA-sanktioituun kilpailuun pelaaja sitoutuu PDGA:n COVID19-vastuuvapautussopimukseen:

Ymmärrän, että osallistuminen tähän tapahtumaan sisältää riskin loukkaantumiselle tai kuolemalle ja vapautan kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani, jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

Lisäksi ymmärrän ja tiedostan, että tällä hetkellä on liikkeellä maailmanlaajuinen COVID19-pandemia, ja että osallistun tähän tapahtumaan omalla riskilläni, ja että mitkään kilpailuun liittyvät turvallisuustoimet, jotka on suunniteltu estämään COVID19-viruksen leviämistä, eivät takaa, etten saa COVID19-tautia.

Edellä mainituista huolimatta, vahvistan vapauttavani kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen mahdolliseen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani liittyen, jotka voin kohdata COVID19-viruksen myötä, ja jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

 

3. OHJEITA PELAAJILLE

 

  • Kilpailuun ei saa osallistua, mikäli on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
  • Kilpailuissa ei järjestetä mitään kaikille yhteisiä pelaajakokouksia tai palkintojenjakoja ennen/jälkeen kilpailun, joten pelaajan tulee perehtyä huolellisesti kaikkiin kilpailuinfoihin ennakolta:
  • Muuta:
    • Caddien käyttö on sallittua, caddietä koskevat samat ohjeet kuin pelaajia – pelaaja on vastuussa caddiensa toiminnasta.
    • Kaikilla alle 13-vuotiailla pitää aina olla vanhempi tai huoltaja mukana kierroksella riippumatta siitä missä luokassa he pelaavat. Yksi vanhempi tai huoltaja voi olla vastuussa useammasta samassa ryhmässä pelaavasta lapsesta, jos kaikki vanhemmat/huoltajat näin yhdessä sopivat ennen kierroksen alkamista.

 

Lisäksi pelaajien on noudatettava seuraavaa ohjeistusta (lähde SFL:n ohjeet, luku 2).

 

2. OHJEET PELAAJILLE

Tämä ohje koskee kilpailuihin osallistumista COVID19-pandemian aikana. Ohjeistukset perustuvat viranomaisten, PDGA:n ja SFL:n linjauksiin ja suosituksiin.

 

2.1. Osallistumisen edellytykset

● Viranomaisten ohjeiden mukaan yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

● Lisäksi viranomaisohjeen mukaan riskiryhmään kuuluvien suositellaan epidemian aikana välttämään lähikontakteja, eikä yleisötilaisuuksiin, yleisiin kokoontumisiin tai julkisissa tiloissa järjestettävään toimintaan osallistumista voida siten myöskään suositella. Jos osallistuminen on välttämätöntä, tulee tässä ohjeessa tarkoitettuja turvaetäisyyksiä ja hygieniasuosituksia noudattaa. Vakavan koronavirustaudin riskiryhmät on kerrottu THL:n sivuilla.

● Tämän pohjalta SFL ei suosittele riskiryhmiin kuuluvien osallistumista kilpailutoimintaan rajoitusten ollessa voimassa – kuitenkin jokainen tekee valinnan kilpailuihin osallistumisesta henkilökohtaisella tasolla.

● PDGA edellyttää, että jokainen PDGA-sanktioituun kilpailuun osallistuva sitoutuu PDGA:n COVID19-vastuuvapautuslausekkeeseen.

 

2.2. Yleistä hygieniasta ja turvaetäisyyksistä

● Noudata hyvää käsi- ja yskimishygieniaa.

● Huolehdi käsien pesemisestä ennen ja jälkeen pelaamisen. Suosittelemme oman käsidesin käyttöä ja ottamista mukaan bagiin.

● Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan ja laita nenäliina heti roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta hihaan, älä käsiisi.

● Maskia voi viranomaisohjeen mukaan halutessaan käyttää ottaen huomioon siihen liittyvät ohjeet.

● Vältä kaikkia läheisiä kontakteja kuten kättelyjä ja ylävitosia.

● Käytä vain omia pelivälineitäsi ja puttaa vain tyhjään koriin.

● Lähikontaktien välttämiseksi huolehdi turvavälien ylläpitämisestä. Pidä muihin pelaajiin vähintään 2 metrin turvaväli.

● Vältä kaikkea tarpeetonta oleilua ja ”hengailua” radalla, ja poistu kilpailualueelta heti kilpailun päätyttyä.

 

2.3. PDGA:n linjat COVID19-virustilanteessa

● Pelaajien ei tule koskea muiden osallistujien omaisuuteen, kuten kiekkoihin, laukkuihin, kärryihin.

● Pelaajien on suositeltavaa tuoda tapahtumaan omat eväät ja juomavesi.

● Pelaajien olisi hyvä harkita omien kiekkojensa merkkaamista kummallekin puolelle kiekkoa, tällöin kiekon omistaja pystytään tunnistamaan ilman tarvetta koskea kiekkoon sen kääntämiseksi.

● Pelaajien tulee poimia kiekkonsa korista ennen seuraavan pelaajan puttia. Pelaajan ei tule putata koriin, jossa on jo kiekko.

● Pelaajien tulee nostaa kiekko korista varovaisuudella, ja välttää koskematta koripintoihin.

● Kun kiekko on koskenut koria, pelaajan tulee harkita kiekon puhdistamista ennen sen uusintakäyttöä tai laittamista bagiin. Tämä puhdistusprosessi tulisi tehdä sääntöjen 802.03 Liiallinen ajankäyttö -kohdan mukaisesti.

● Kilpailunjohtajille ja osallistujille, jotka tarkoituksellisesti ja toistuvasti rikkovat viranomaisten määräyksiä, voidaan kohdistaa PDGA:n kurinpitotoimia rangaistuskategorian A tai sitä alempien kategorioiden mukaan. Kurinpitotoimet ja rangaistuskategoriat on avattu PDGA:n sivuilla.

 

2.4. Kilpailunjärjestäjän ohjeet

● Kilpailunjärjestäjät ovat sitoutuneet noudattamaan viranomaisten, PDGA:n ja SFL:n ohjeistuksia koskien kilpailunjärjestämistä COVID19-pandemian aikana. Jokainen pelaaja kantaa vastuunsa siitä, että hän noudattaa annettuja ohjeistuksia.

 

4. LINKIT / LISÄTIEDOT

 

  • SFL:n koronatilannetta koskeva kaikki ohjeistus löytyy kootusti täältä (viimeisin päivitys 20.8.2021): https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/
  • Lisäksi SFL:n tarkempi ohjeistus kilpailunjärjestäjille, pelaajille ja muuhun seuratoimintaan koskien PDGA-sanktioitujen, SFL:n alaistenkilpailuiden järjestämistä COVID19-koronaviruspandemian aikana (viimeisin päivitys 7.7.) löytyy tästä: https://frisbeegolfliitto.fi/wp-content/uploads/2021/07/Koronaohje_7_7_2021.pdf
  • Joen Liitokiekko ry seuraa ja noudattaa kaikessa toiminnassaan SFL:n seuroille tiedottamia ohjeita ja kilpailun erityisjärjestelyjä koskevia ohjeita päivitetään tarvittaessa tilanteen muuttuessa. Kilpailu järjestetään noudattaen Itä-Suomen AVI:n, sairaanhoitopiirin (Siun sote) sekä kilpailupaikkakunnan ohjeita.
  • Kilpailunjohtajien yhteystiedot löytyvät Metrixin INFO-sivulta.

Sponsors

Share

What would you like to share?