Login

Aikataulu, erikoiskisat, sauna yms

05/28/21

Huominen päivä lähtee käyntiin 1. kierroksella kello 8:30. Jokainen menee ajoissa omalle väylälleen ja lähtee kellon lyödessä 8:30 liikkeelle.

Molemmilla kierroksilla on lisäkisa väylällä 7. Jokainen Bullseye osuma palkitaan. Bullseye osuma tarkoittaa, että saa avauksella kiekon 3 metrin säteen sisään korista. Bullseye on merkitty sinisellä maalilla nurmeen. Jokainen onnistuja ilmoittaa tästä kierroksen jälkeen TD:lle!

1. kierroksella on CTP-kisa väylällä 10. Korin päälle viedään pussi valmiiksi jossa on kynä, paperi ja 10 metrin mitta.

Kierrosten välissä melko pitkä ruokatauko. Ruokapaikkoja on paljon lähelläm Puijon maja, Rastaantien Teboil ja Puijonlaakson Neste.

2. kierrokselle ei ole myöskään pelaajakokousta vaan liikkeelle lähdetään kello 13:00. Uudet ryhmä tulevat tauon aikana. 2. kierrokselle ryhmät tehdään raakatulosten mukaan.

2. kierroksella on Tulisin draivi kisa väylällä 1. Ensimmäiselle ryhmälle annetaan mukaan mittakeppi, paperi ja kynä. Keppi painetaan pystyyn kiekon etureunan kohdalle ja merkataan nimi paperiin. Tuloksen parantuessa keppi siirretänä uuden ennätyksen kohdalle ja merkitään nimi paperiin.

Kisan jälkeen TD:n apurit kurkkailee tulokset metrixistä ja palkitaan TOp 3, lisäkisojen voittajat sekä arvotaan muutama kiekko.

Tämän jälkeen paikan varanneet siirtyy saunomaan ja muut jatkaa viikonloppua :)

Saunalla varanneille ruokaa ja herkkuja. Saunalta löytyy varanneille pyyhkeet mutta suosittelen ottamaan varalle omankin.

Share

What would you like to share?