Login

Virtuaalinen pelaajakokous ja kilpailun ryhmät

07/07/21

Virtuaalinen pelaajakokous

Kilpailun ryhmät on julkaistu ja löytyvät täältä https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard_groups&ID=1758749

Koska varsinaista pelaajakokousta ei voida pitää, tässä tärkeimmät asiat kilpailua varten pähkinänkuoressa:

- Rata on varattu ja vuokrattu kaupungilta kilpailua varten. Radalla tulee olemaan kilpailun ulkopuolisia heittelijöitä, joille voitte fiksusti ilmoittaa kilpailun olevan käynnissä ja että rata on kilpailun ajan suljettu ulkopuolisilta. Muistakaa fribaspirit ja kohtelias käytös :)

- Ilmoittautuminen #1 tiialueella 16.45 mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen siirtyminen omalle lähtöväylälle.

- Kierros alkaa klo.17.00

- Ryhmästä yksi kirjaa koko ryhmän tulokset metrixiin. Statistiikkojen kirjaaminen on vapaaehtoista. Jokainen käy allekirjoittamassa tuloksensa metrixissä kierroksen jälkeen. Allekirjoittamaton tulos johtaa kahden heiton rangaistukseen. Jos allekirjoittaminen ei onnistu, tai olet epävarma, käy varmistamassa allekirjoittaminen TD:ltä.

- Tarkkana mihin kiekot laskeutuvat ja käyttäkää tarvittaessa spottereita. Kiekkoa etsitään maksimissaan 3 min. Tästä on pidettävä kiinni, jotta kilpailu ei veny kohtuuttoman pitkäksi. Jos kiekkoa ei löydy kolmen minuutin kuluessa, tuomitaan lost disc ja jatketaan edelliseltä heittopaikalta rangaistuksen kera.

- Pelataan yksi kierros 18-väyläistä Silver layouttia, eli väylät 1- 13 ja 23-27. Väylät pelataan väyläopasteiden mukaisesti. Ja koska väyläopasteita on radalta enemmän ja vähemmän rikottu, väylät pelataan alla olevan ratakartan mukaisesti. 

Väylällä 25 mandomissistä jatko drop zonelta, joka on puukujan lopussa (tämä puuttuu väyläopasteesta).

Väylällä 13 mandomissistä jatko dropzonelta=tiipaikka.

- Väylillä olevat vesi/muta-alueet, joita ei ole merkitty väyläopasteeseen tai ei ole tikutettu sinisin tikuin, pelataan tilapäisenä vetenä. Huom. Jos kiekko heitetään tilapäiseen veteen, tulee kiekko löytää, ennen kuin peliä voi jatkaa tilapäisen veden säännön mukaisesti. Ei siis riitä, että ryhmä on varma kiekon menneen tilapäiseen veteen. Jos kiekkoa ei löydy, peliä jatketaan "lost disc"-säännön mukaisesti. Sinisin tikuin on merkitty vapautusalueet (pelataan kuten ob, mutta ilman rangaistusta)

- Jos kierroksen aikana tulee epäselvyyttä säännöistä, pelatkaa väylä kahdella tavalla ja käydään väylä läpi TD:n ja ko. ryhmän kanssa kierroksen jälkeen.

- Pro-luokissa sudden death voitosta

- Am-luokissa sudden death lahjakorttisijoista.

HUOM! Proluokkien rahasijoille sijoittuvat: Ilmoita otatko palkinnon vastaan, ja tilinumero mihin voittosumma voidaan tallettaa heti kilpailun jälkeen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

What would you like to share?