Login

08/29/21 10:00|Karjaan Frisbeegolf Park → Selcast - (etutiit) |FINLAND, Uusimaa, Raasepori

  • Show groups: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: PDGA C-tier kahden kierroksen erilliskilpailu uudella karjaan Selcast- layoutilla (etutiit).

Viimeisiä mietteitä huomisesta

08/28/21

Hyvää lauantai-iltaa kaikille kilpailijoille.

Karjaa Easy lähestyy. Enää yksi ilta aikaa tehdä pelikirjaa ja viimeisiä valmisteluja. Tilasimme hyvää keliä ja sen tulemme saamaan. Tämän hetken ennuste näyttää hyvää keliä, toivottavasti toteutuu.

Muutamia asioita mitä olis hyvä ottaa huomioon radalla. Väylällä 11 on pakollinen spottaus, minkä toteutamme vihreällä ja punaisella lipulla. Väylällä on lappu missä lukee reppunarikka. Sen vieressä olevan kannon päälle laitetaan lippu tilanteen mukaan. Eli vihreällä lipulla saa avata pelin tii-paikalta. Kun ohitatte lippupaikan laitatte siihen punaisen lipun tilalle. Sitten kun väylä on pelattu käytte vaihtamassa lipun vihreään. Näin peli sujuu ja seuraavat aina näkevät onko väylä vapaa. Kaikki DZ-paikat ovat mandoja varten. Jokapaikassa siis pätee normaali OB-sääntö. Tutkikaa huolella ratakartta ja väyläkuvaukset ennen kilpailupäivää. Sieltä löytyy kaikki tarvittava tieto. Erillistä pelaajakokousta ei järjestetä, mutta toki voi tulla kyselemään jos joku asia askarruttaa.

Ryhmät on eilen tehty. Katsokaa kuitenkin vielä sunnuntai aamuna oma ryhmä ja lähtöväylä, jos syystä tai toisesta ne on muuttunut. Jokainen käy ilmoittautumassa Jogging-Teamin rakennuksessa, jossa sijaitsee kisatoimisto. Ryhmän ensimmäiset huolehtivat mukaansa paperisen tuloskortin. Kirjaamiseen käytetään sekä tuloskorttia että metrixiä. Huom! Muistakaa allekirjoittaa tulokset metrixissä kierrosten jälkeen. Jos allekirjoitus puuttuu, niin joudumme siitä rankkua laittamaan.

Lämmittely tapahtuu omalla lähtöväylällä. 

CTP-kilpailu kierroksella 1 käydään väylällä 15.  Lähimmäksi päässyt voittaa 25€ lahjakortin powergrip kauppaan. Korin päällä on käsidesinfiointi aine. Käyttäkää sitä, kun teette mittaukset ja merkinnät.

Kierroksella 2 CTP-kilpailu väylällä 7. Lähimmäksi päässyt voittaa 25€ lahjakortin powergrip kauppaan. Korin päällä on käsidesinfiointi aine. Käyttäkää sitä, kun teette mittaukset ja merkinnät.

Tupakkatuotteiden käyttö kisan aikana on kielletty.

Huomioidaan Covid-19 pandemia. Pidetään turvaväleja. Kun puttaat tai heität korin käydään kiekko hakemassa korista pois. Kun asioit kisatoimistolla, niin sisätiloissa käytetään kasvomaskeja. Huolehditaan muutenkin hygieniasta.

Hyvää valmistautumista kaikille. Nähdään sunnuntaina;)

Terveisin, Raaseporin Korillat ja TD porukka.

Share

What would you like to share?