Login

04/23/22 10:00|Kivijärven Kevätkisa 2022|FINLAND, Keski-Suomi, Kivijärvi


Ratakatselmus 3 21.4

04/21/22

Radan tilanne päivitys 3

Tänään 21.4 torstaina illasta on kelkalla tallattu väylät missä lunta oli vielä ongelmaksi asti. Korin ympärykset on hyvin polettu  ja väylien reunojakin levennetty lisäksi tehty uria vähän sivumpaankin omien polkujen kulkijoille.

Lämpöinen sää on puolittanaut lumen maastossa mutta varsinkin varjoisilla alueilla noin 40 cm lunta kun poistuu tampatuilta alueilta mutta sielläkin menee uria kävelyn helpottamiseksi .Aurinkoisemmilla alueilla lunta noin 20 cm ja kuntotuvan ympäristo osaksi sulaa ja loppu kovettunutta lunta.

Narujen käyttö on edelleen sallittu jos joku haluaa käyttää.

Kaikesta huolimatta pitää seurata avauksia tarkati kun heitetään. Mahdollisuuksien mukaan myös spottailla oman ryhmän heittoja

5-väylällä kannattaa mennä yhden  seuraamaan avauksia alemmalle kumpareelle tiiltä noin 50 metriä alemmaksi näkee hyvin mihin kiekko menee. Väylällä lisäksi spotteri lähempänä koria.

6. 7. 9 ja 11 väylillä kannattaa myös spotata vaihdot kun tehdään sujuvasti niin aikaakaan ei paljoa mene.

Väylälle 18 moudostui pieni lampi oikeaan reunaan vettä noin 30 cm koko 15m*5m. Vedestä ei tarvi kenenkään pelata vaan(tilapäinen vesi) pelataan korilinjassa kiekon takaa kuivalta alueelta ilman mitään rangaistuksia.

Heittueet julkaistaan vasta 22.4 aiemmasta poiketen kun muutoksia tullut runsaasti.

Share

What would you like to share?