Login

05/14/22 08:30|Kotkatharjun frisbeegolf → Sininen, Par: 66|FINLAND, Etelä-Savo, Joroinen

  • Manual: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: PDGA C-tier kilpailu Joroisissa, pelataan 2 kierrosta 1 päivän aikana Kanavan ja Kotkatharjun radoilla, Tervetuloa!

Kotkatharju Open - tiedote kilpailusta

05/12/22

Hei,

Lauantai ja Kotkatharjun kisa lähestyy! Sääennuste näyttäisi toistaiseksi suosivan kilpailupäivää tyynellä ja aurinkoisella säällä. Ratojen lumitilanne on hyvä, eli lunta ei tänään torstaina käytännössä ole enää maastossa. Muutamissa varjoisissa kohdin rataa voi vielä lauantaina olla vähäisiä lumen tai jään rippeitä, mutta haittaa pelaamiselle niistä ei pitäisi olla. Radat ovat kuivaneet hyvin ja olosuhteet pelaamiselle ovat hyvät. Kotkatharjulla joessa on paljon vettä ja virtaus suhteellisen voimakas. Mikäli kiekko päätyy pelin aikana jokeen, tulee muistaa ripeä pelaaminen ja 3 min sääntö. Pelin aikana kiekkoja ei ole suositeltavaa alkaa naaraamaan pelin etenemisen ja turvallisuuden vuoksi. 

Kotkatharjun #16 väylän alkupäässä on paljon tilapäistä vettä aivan väylän alussa ja väylälle on lisäksi merkitty kilpailua varten dropzone OB-alueelle päätyneitä heittoja varten. Dropzonelta voi myös halutessaan avata väylän 2 rangaistusheiton kera, jos epäilee, että heittopituus ei avausheitossa riitä jokitöyrään "kuivemmalle" puolelle. Asiaa on avattu pelaajaoppaassa kyseisen väylän kohdalla.

1. kierroksen ryhmät tehdään ja julkaistaan perjantaina klo 19.00 mennessä.

Toivotaan kaikille hyviä heittoja!

 

TD - kilpailunjohtaja

 

 

 

 

Sponsors

Share

What would you like to share?