Login

XA-tier pukeutuminen !

06/14/22

Terve!

 

Tänään tuli hyvä pointti asiaan liittyen, koska kilpailu on XA-tier kilpailu sekä SM-kilpailu niin huomioittehan että

Kilpailijoita ja heidän Caddieitä koskee pukeutumista koskeva sääntö 3.04

 

D. PDGA:n Elite Series- ja Major-kilpailuissa tulee noudattaa seuraavaa pukeutumisetikettiä. PDGA suosittelee, että ohjetta noudatetaan myös A-Tierin ja ja alempien tierien kilpailuissa, mutta vaatimus on kilpailunjohtajan harkittavissa:

  1. Kaikkien pelaajien ja toimitsijoiden tulee pukeutua asianmukaisesti ja huolitellusti kilpailualueilla ja kilpailuun liittyvissä tapahtumissa.
  2. Kaikkien pelaajien tulee pukeutua ylävartalon peittävään paitaan. Paita tulee olla istuva ja kauluksellinen ja paidan hihojen tulee peittää olkavarsi. Naiset saavat käyttää hihattomia kauluksellisia paitoja. Naiset saavat käyttää myös urheilumekkoa, joissa on vähintään tuuman levyiset olkaimet.
  3. Tavallista t-paitaa saavat käyttää vain juniorit ja amatöörit – hekin vain alkukierroksilla. Juniorit ja amatöörit eivät saa käyttää t-paitaa semifinaali- tai finaalikierroksilla. Crew neck tai v-aukkopaidat teknisistä materiaaleista, kuten Dry-Fit tai Cool-Max, ovat sallittuja.
  4. Jos paidan helma ulottuu pelaajan shortsien helman alapuolelle, tulee se laittaa housuihin.
  5. Revittyjä paitoja, shortseja tai housuja ei saa käyttää radalla, mukaan lukien saumattomat tai revityt ”tuuletusaukot” paidan kauluksessa.
  6. Missään vaatteissa ei sallita loukkaavia, rienaavia tai säädyttömiä iskulauseita, mainoslauseita tai logoja. Junioripelaajat eivät saa käyttää vaatteita, joiden sloganit tai logot viittaavat alkoholiin, huumausaineisiin tai tupakkaan.
  7. Tätä pukeutumisetikettiä noudatetaan kilpailun alusta loppuun ja kaikkien kierrosten aikana.
  8. Jatkokierroksilta karsiutuneet pelaajat, jotka jäävät kilpailualueelle, ovat katsojia, eikä heidän tarvitse noudattaa pukeutumisetikettiä.

 

Terveisin:

TD Ossi Harinen

Share

What would you like to share?