Login
  • Manual: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Vuorelan Veikkojen järjestämä kaksipäiväinen PDGA C-tier kilpailu Tarinalaakso Disc Golfissa Siilinjärvellä.

Mahdollinen keskeytys ukkosen takia

08/06/22

Lauantai-iltapäivälle on luvattu ukkoskuuroja. Mikäli peli joudutaan ukkosen tai kovan sateen takia keskeyttämään, noudatetaan keskeytystilanteessa Kilpailuoppaan kohtaa 1.07:

  • Äänimerkit annetaan auton torvella.
  • Kirjaaminen suljetaan Metrixissä.
  • Metrixin kommenttikentässä ilmoitetaan pelin keskeyttämisestä (ja uudelleen käynnistämisestä).
  • Kokoonnutaan kentän parkkipaikalle suojaan autoihin ja keskeytys kestää vähintään 30 min.
  • Seuraavien kierrosten aloitusajasta tiedotetaan myös Metrixin kommenttikentässä.

1.07 Pelin keskeyttäminen

Osallistujien turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää kaikissa PDGA-kilpailuissa. Kilpailunjohtajia suositellaan käyttämään kaikkia mahdollisia apuja (salamatutkat, sadetutkat jne.), jotta he osaavat keskeyttää kierroksen ennen kuin olosuhteet käyvät vaarallisiksi pelaajille, järjestäjille ja katsojille. (Katso PDGA:n ohjeet sään aiheuttamaan pelin keskeyttämiseen ja peruutukseen liittyen.)

A. Jos kilpailunjohtaja katsoo, että ukkonen, voimakas sade tai muut olosuhteet tekevät kilpailemisesta epäkäytännöllistä tai vaarallista, kilpailu on keskeytettävä. Kilpailun keskeyttämisen äänimerkki annetaan samaan tapaan kuin aloitusmerkki, mutta kolmella lyhyellä äänellä. Äänimerkit toistetaan vähintään kerran seuraavan minuutin aikana ja kilpailunjohtajan tulee käyttää kaikki mahdolliset keinot, jotta kaikki ryhmät kuulevat keskeytysmerkin.

B. Pelaajien on välittömästi lopetettava pelaaminen ja merkattava kunkin ryhmän jäsenen heittopaikka. Silmämääräinen arvio maamerkkien perusteella riittää heittopaikan arvioimiseksi. Pelaajien tulee heti siirtyä turvalliseen suojaan. Pelaajien on tämän jälkeen palattava ensimmäiselle avauspaikalle, kilpailutoimistoon tai muulle kilpailunjohtajan osoittamalle kokoontumisalueelle. Keskeytys kestää vähintään 30 minuuttia keskeytysäänimerkistä.

C. Pelaajien on jatkettava peliä samoilta arvioiduilta heittopaikoilta kuin mihin he lopettivat kierroksen keskeytyessä. Arvioidun heittopaikan määrittelee ryhmän enemmistö.

D. Kun kilpailunjohtaja on arvioinut olosuhteet, keskeytystä voidaan pidentää tai peliä voidaan jatkaa, kunhan keskeytys on kestänyt vähintään 30 minuuttia.

E. Peli käynnistetään uudelleen samoilla äänimerkeillä kuin kierroksen aloitus: kaksi lyhyttä äänimerkkiä kaksi minuuttia ennen aloitusta ja yksi pitkä äänimerkki aloitettaessa.

Sponsors

Siilinjärven kunta

Share

What would you like to share?