Login

05/29/22 09:00|Kontiolahti|FINLAND


Kontiorannan #1-väylällä lippusiima - ohjeita!

05/28/22

AH-stadionilla on viikonloppuna koiranäyttely, joten lippusiimalla (kaukana oikealla reunassa hiekkakenttää) pyritään estämään näyttelyvieraiden pysäköinti Kontiorannan väylälle #1. Ohjeistus:

  • Jos siima/aitatolppa sattuisi jäämään eteen siten, että se haittaa heittoasennon ottamista, niin käsitellään tilannetta "irrallisena haittana" eli irrallisen haitan saa siirtää pois mahdollisen tukipisteen tieltä - pyrkikää tällöin kuitenkin heiton jälkeen laittamaan siima/tolppa takaisin. Eli toimitaan sääntöjen kohtien 803.01/B1 ja B3 mukaan.
  • Ja jos nyt sitten pysäköity auto/vaunu sattuisi eteen (todennäköisesti ei kertaakaan näin käy), niin tällöin tästä esteestä saa vapautuksen ja tällöin jatketaan esteen takaa max 10 metriä taaksepäin pelilinjalla tilanteessa, jossa ajoneuvo on esteenä väylällä #1. Tämä vapautus perustuu sääntöjen kohtaan 803.02/A ja koskee vain em. ajoneuvotilannetta eli muiden esteiden tapauksessa jatketaan normaalisti ensimmäisestä mahdollisesta paikasta pelilinjalla taaksepäin otettuna.

Sponsors

Exel

Share

What would you like to share?