Login
  • Show groups: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Lue pääkisan info. Osallistuminen kaikilta 10€. Lue osakilpailun metrix uutiset AINA! Kaikki tiedot radasta yms tulee uutisiin!

Ratakartta, säännöt ja layout.

07/19/22

Alla alkuperäinen ratakartta.

Kaikki väylät pelataan "KELTAINEN" heittopaikoilta VAIN SINISEN VÄRISIIN MAALIKOREIHIN (PRODIGY T2) ja maalikorit ovat koripaikoissa B, paitsi nämä poikkeukset:

-Väylä 3 koripaikka A

-Väylä 7 HUOMIO! KORIPAIKKA ON MUUTETTU B KORIPAIKASTA ETEENPÄIN VESIESTEEN TAAKSE JOTA ENNEN ON OB SAAREKE JOKA MERKITTY OB KEPEILLÄ. VÄYLÄ ON PAR 4 JA SE ON MUUTETTU METRIXIN LAYOUTIIN MYÖS! VÄYLÄN MITTA ON 148 METRIÄ.

-Väylä 8 HUOMIO! KORIPAIKKA ON MUUTETTU JA UUSI KORIPAIKKA ON ALKUPERÄISEN A KORIPAIKAN JÄLKEEN OIKEALLA PIDEMPÄNÄ. VÄYLÄN MITTA 80 METRIÄ, EDELLEEN PAR 3.

-Väylä 10 koripaikka A

-Väylä 18 koripaikka A

 

OB, MANDOT JA DZ:

Vesi sekä alueella kulkeva kuntopolku ja väylältä katsottuna sen ulompi puoli on OB. Poikkeukset ovat väylät 6 ja 7 jossa kuntopolku ei ole OB!! Väylällä 7 radan ainoat OB kepit jotka myös määrittävät OB alueen. Väylän 7 oikeassa laidassa kulkeva metallinen aita ja sen väylältä katsottuna ulompi puoli on OB!

-Väylä 2 mando väylän keskiosassa mutkassa, kierto vasemmalta, jos mando väärin DZ on pieni heittopaikka ennen mandoa oikealla

-Väylä 5, tuplamandoportti, jos avaus ei mene mandojen läpi, ennen mandoja punavalkoiset kepit on DZ

-Väylä 11, mando oikealla jonka kierto vasemmalta. Jos mando väärin, heittopaikka on DZ.

-Väylä 14, mando väylän vasemmalla, kierto oikealta, jos mando väärin, heittopaikka on DZ.

-Väylä 15, mando 75 metriä heittopaikasta, kierto oikealta, jos mando väärin, punavalkoiset kepit on DZ mandon vieressä. JOS RYHMÄ EI NÄE MENIKÖ HEITTO MANDON VÄÄRIN VAI OIKEIN TAI EI PÄÄSE ENEMMISTÖN MIELIPITEESEEN ASIASTA, HEITTO PÄÄTETÄÄN PELAAJAN EDUKSI JA PELAAJA JATKAA MIHIN KIEKKO ON LASKEUTUNUT NORMAALISTI ILMAN RANGAISTUKSIA.

Väylä 18, mando oikealla, kierto vasemmalta. Jos mando väärin, heittopaikka on DZ.

 

 

 

 

 

Sponsors

Prodigy Disc Europe

Share

What would you like to share?