Login

Ratatiedot: 5/5 Ford Amateur DiscGolfPark

08/24/22

Kilpailussa pelataan Ford Amateur DiscGolfParkin normaali 18-väyläinen layout.

RATAKARTTA

Mikäli jollekin väylälle on kertynyt vettä, sen osalla toimitaan säännön 806.03 (Tilapäinen haitta-alue) mukaan. Jos kiekko joutuu veteen, haitta-alueelta saa siirtää heittopaikan suoraan pelilinjalla väylämaalista pois päin ensimmäisen vapauttavaan (=kuivaan) paikkaan.


Väyläkohtaiset huomiot

HUOM! Mikäli radalla on väyläopasteissa eri tietoja kuin alla olevassa listassa, niin tämän listan mukainen tieto on käytössä kilpailussa.

#6 OB aidattu alue oikealla ja korin takana. Aidan toiselle puolelle EI SAA mennä noutamaan kiekkoa

#7 OB kävelytie ja sen ulkopuoli oikealla

#8 OB kävelytie ja sen ulkopuoli oikealla

#9 OB kävelytie ja sen ulkopuoli oikealla
#9 MANDO, pakollinen kierto vasemmalta. Missatusta jatko tiiltä (tii = dropzone), +1 (HUOM! Mandoa ei ole merkitty ratakarttaan)

#10 MANDO, pakollinen kierto oikealta. Missatusta jatko tiiltä (tii = dropzone), +1

#13 OB ympäröi väylää. Oikealla kävelytie ja sen ulkopuoli, korin takana tie ja sen ulkopuoli, kauempana vasemmalla aidattu alue
#13 MANDO, pakollinen kierto vasemmalta. Missatusta jatko dropzonelta, +1

#14 KAKSI ERILLISTÄ MANDOA. Ensimmäisessä pakollinen kierto vasemmalta (ei näy kartassa), toisessa pakollinen kierto oikealta. Missatusta jatko dropzonelta, +1
#14 OB aidattu alue oikealla. Aidan toiselle puolelle EI SAA mennä noutamaan kiekkoa

#15 OB kävelytie ja sen ulkopuoli vasemmalla, aidattu alue oikealla. Aidan toiselle puolelle EI SAA mennä noutamaan kiekkoa

#16 MANDO, pakollinen kierto vasemmalta. Missatusta jatko tiiltä (tii = dropzone), +1 (HUOM! Mandoa ei ole merkitty ratakarttaan)
#16 OB aidattu alue oikealla. Aidan toiselle puolelle EI SAA mennä noutamaan kiekkoa


Mandot ja dropzonet

Jokaisen mandon mandolinja jatkuu merkintätavan mukaisesti äärettömyyteen mandosta poispäin (noin 90 asteen kulmassa tiiltä katsottuna). Mandolinja on voimassa vain väylällä, jossa mando on (mandolinja ei siis vaikuta muihin väyliin).

Mandopuu ja mandolinja rajaavat yhdessä pystysuoran kielletyn tason. Jos jokin osa heitettyä kiekkoa edes osittain läpäisee tämän tason, mando on missattu. Sillä, mistä suunnasta kiekko läpäisee tason tai mihin kiekko lopulta päätyy, ei ole merkitystä.

Missatusta mandosta peliä jatketaan dropzonelta yhden rangaistuksen kera.

Share

What would you like to share?