Login
  • Show groups: click here
  • Comment: Kaikille avoin yhden kierroksen kisa Lehtomäellä

Ratatiedot

11/03/22

Kilpailussa pelataan lokakuussa uudistettu Lehtomäen frisbeegolfradan 18-väyläinen layout.

RATAKARTTA

HUOM. Radan kiinteät väyläopasteet eivät ole ajan tasalla, uudet opasteet löytyvät frisbeegolfradat.fi-sivustolta.


Väyläkohtaiset huomiot

#1 PAR 3, 61 m

  • MANDO: Määrätty reitti triplamandon läpi. Triplamandon mandolinjat jatkuvat tikkujen mukaisesti molempiin suuntiin äärettömyyteen triplamandosta poispäin noin 90 asteen kulmassa tiiltä katsottuna (voimassa vain tällä väylällä). Missatusta mandosta peliä jatketaan dropzonelta rangaistuksen kera.

#2 PAR 3, 72 m

#3 PAR 3, 74 m

#4 PAR 3, 87 m

  • OB: Korin takana oleva lampi on OB-aluetta. OB:n rajana on vesiraja (kiekko on OB:lla, kun se on kokonaan veden ympäröimä). Mikäli kiekko päätyy OB:lle, peliä jatketaan ylimenokohdasta rangaistuksen kera. Väylän 15 OB-linja ei ole voimassa tällä väylällä.

#5 PAR 3, 83 m

  • MANDO: Määrätty reitti mandon oikealta puolelta. Mandon mandolinja jatkuu tikkujen mukaisesti äärettömyyteen mandosta poispäin noin 90 asteen kulmassa tiiltä katsottuna (voimassa vain tällä väylällä). Missatusta mandosta peliä jatketaan dropzonelta rangaistuksen kera.
  • VAPAUTUSALUE: Mandon jälkeen vasemmalla oleva monttu on vapautusaluetta, merkattu sinisin tikuin. Mikäli kiekko päätyy vapautusalueelle, peliä jatketaan ylimenokohdasta ilman rangaistusta.

#6 PAR 3, 70 m

  • OB: Keskellä väylää oleva lampi on OB-aluetta. OB:n rajana on vesiraja (kiekko on OB:lla, kun se on kokonaan veden ympäröimä). Mikäli avausheitto päätyy OB:lle, peliä jatketaan dropzonelta rangaistuksen kera. Kaikissa jatkoheitoissa voimassa normaali OB-sääntö.

#7 PAR 4, 134 m

  • MANDO: Määrätty reitti kahden erillisen mandon välistä. Mandojen mandolinjat jatkuvat tikkujen mukaisesti  äärettömyyteen mandoista poispäin noin 90 asteen kulmassa tiiltä katsottuna (voimassa vain tällä väylällä). Missatusta mandosta peliä jatketaan tiiltä (=dropzone) rangaistuksen kera.

#8 PAR 5, 203 m

  • MANDO: Määrätty reitti mandon vasemmalta puolelta. Mandon mandolinja jatkuu tikkujen mukaisesti äärettömyyteen mandosta poispäin noin 45 asteen kulmassa tiiltä katsottuna (voimassa vain tällä väylällä). Missatusta mandosta peliä jatketaan dropzonelta rangaistuksen kera.

#9 PAR 3, 67 m

  • OB: Tikutettu linja vasemmalla ja sen vasen puoli on OB-aluetta. OB-linja jatkuu molemmista suunnista äärettömyyteen kahden viimeisimmän tikun mukaisesti (voimassa vain tällä väylällä). Mikäli kiekko päätyy OB:lle, peliä jatketaan ylimenokohdasta rangaistuksen kera.

#10 PAR 3, 99 m

  • MANDO: Määrätty reitti mandon vasemmalta puolelta. Mandon mandolinja jatkuu tikkujen mukaisesti äärettömyyteen mandosta poispäin noin 90 asteen kulmassa tiiltä katsottuna (voimassa vain tällä väylällä). Missatusta mandosta peliä jatketaan tiiltä (=dropzone) rangaistuksen kera.
  • OB: Tikutettu linja vasemmalla ja sen vasen puoli on OB-aluetta. OB-linja jatkuu molemmista suunnista äärettömyyteen kahden viimeisimmän tikun mukaisesti (voimassa vain tällä väylällä). Mikäli kiekko päätyy OB:lle, peliä jatketaan ylimenokohdasta rangaistuksen kera.

#11 PAR 3, 91 m

#12 PAR 3, 70 m

#13 PAR 3, 104 m

#14 PAR 3, 91 m

#15 PAR 3, 118 m

  • OB: Väylän vasemmassa reunassa olevat lammet ovat OB-alueita. Oikeassa reunassa OB-alue muodostuu lammesta ja tikutetusta linjasta niin, että vesirajan ja tikkulinjan oikea puoli on OB-aluetta. Oikealla oleva OB-linja jatkuu molemmista suunnista äärettömyyteen kahden viimeisimmän tikun mukaisesti (voimassa vain tällä väylällä). Lammessa OB:n rajana on vesiraja (kiekko on OB:lla, kun se on kokonaan veden ympäröimä) ja tikutuksen osalla OB:n rajana toimii tikkulinja. Mikäli kiekko päätyy OB:lle, peliä jatketaan ylimenokohdasta rangaistuksen kera.

#16 PAR 3, 54 m

  • OB: Väylää ympäröivät lammet ovat OB-alueita. OB:n rajana on vesiraja (kiekko on OB:lla, kun se on kokonaan veden ympäröimä). Mikäli kiekko päätyy OB:lle, peliä jatketaan ylimenokohdasta rangaistuksen kera.

#17 PAR 3, 80 m

  • OB: Väylän vasemmassa reunassa olevat lammet ovat OB-alueita. OB:n rajana on vesiraja (kiekko on OB:lla, kun se on kokonaan veden ympäröimä). Mikäli kiekko päätyy OB:lle, peliä jatketaan ylimenokohdasta rangaistuksen kera.

#18 PAR 3, 96 m

Share

What would you like to share?