Login

06/09/18 - 06/10/18 Golfstart|Disc Golf European Open - The Beast → EAO2018|FINLAND, Pirkanmaa, Nokia


7.6. Ratahuomiot ja liikkuminen / Course notes and moving around the course

06/07/18

First info in Finnish and then in English.


Alkuun muutama huomio radasta:

  • 2. väylällä on pakollinen kierto väylän oikeassa reunassa (puu), kierrettävä vasemmalta puolelta. Tämä on merkitty väyläopasteeseen ja puussa on mando-merkintä, mutta merkintä puuttuu ratakartasta.
  • 12. & 13. väylän välisen lammen OB-alue on merkitty kepeillä, ne määrittelevät milloin kiekko on pelialueen ulkopuolella.
  • OB-alueet on merkitty maalilla ja/tai kepein, useimmissa kohdissa molemmilla. Mikäli maali on kulunut kepit määrittelevät tarkan kohdan. Lisäksi osa rajoista kulkee esim. päällystetyn tien reunan mukaisesti tai koripallon kentän aita on pelialueen raja, näitä ei ole merkitty erikseen.

Siirtymät ja liikennejärjestelyt

Rata-alueella on jokunen pidempi siirtymä ja näiden yhteydessä ylitetään autoteitä, jotka tulee ylittää suojatien kautta. Pyydämme, että jokainen pelaaja noudattaa tätä, jo ihan oman turvallisuutensa vuoksi, sekä liikenteen yleisen sujuvuuden takia. Suojateiden käytön ei pitäisi vaikuttaa kierroksen aikana kuljettuun matkaan merkittävästi. ;)

Pysäköintitilaa on radan yhteydessä rajallisesti ja se jaetaan muiden lajien harrastajien kanssa. Esim. jalkapallokausi on juuri nyt kuumimmillaan ja yleisurheilukentälläkin on toimintaa. Tapahtuman ensisijaisena parkkipaikkana toimii Nokian jäähallin parkkipaikka, mutta se saattaa täyttyä. Mikäli jäähallin parkkipaikka on täynnä, pyydämme teitä käyttämään Nokian lukion parkkipaikkaa (Kylmänojankatu 3, Nokia), myös Kankaantaan koulun pihassa on tilaa (Ollilankatu).

Tästä johtuen paikalle saapumiseen kannattaa varata riittävästi aikaa.

Rata on treenikunnossa perjantaina klo 12.00 mennessä. Tervetuloa harjoittelemaan Beastille!


Let's start with some course notes:

  • Hole 2 has a mandatory on the right side, a tree marked with a mandatory sign, play from its left side. The mandatory is missing from the course map, but it’s marked on the teesign and the tree has a mandatory sign.
  • Pond between holes 12 & 13 is marked with poles, which determine when the disc is OB.
  • OB areas are marked with paint and/or poles, most places have both. If the paint is worn out the poles designate the OB line. Some OB area have natural boundaries, such as asphalt or a fence.

Transitions and traffic arrangements

The course is spread around a large area and there are some longer transitions between the holes. You’ll have cross roads a few times on these transitions and you must use the crosswalks when crossing roads. This for your safety and for smooth traffic around the area in general. So please use the crosswalks, it doesn’t add much distance to your rounds. ;)

There’s plenty of parking space at the tournament center but there’s a lot going on in the park and we must share the parking lot with other park users. The primary parking lot in front of the tournament center is likely to fill up at some point. If the parking lot is full, please use the parking lot of Nokia high school, which is close to the course, address: Kylmänojankatu 3, Nokia. You can also use the parking lot on Ollilankatu. (In front of another school, which is close to the course as well.)

Reserve some extra time in case you have to look for a parking spot for a while.

The course will be ready for practicing by 12.00 on Friday. The Beast welcomes you for a practice round!

Share

What would you like to share?