Login

16.7. - Jonoa karsittu & pelaajainfot julkaistu

07/16/18

Jonoa karsittu rankalla kädellä

SM-kisoja edeltävä viikko käynnistettiin jonossa olevien pelaajien poistamisella käytännön syistä. Avoimen luokan jonon 10 ensimmäistä pelaajaa säilytettiin vielä kisassa mahdollisten viime tipan peruutusten varalta. Naisten jonon kaikki neljä pelaajaa jäivät vielä kaikki kyytiin varmuuden vuoksi.

Jos olet kisassa mukana, mutta tiedät ettet pysty osallistumaan kisaan, ilmoitathan tästä kilpailun johdolle pikimmiten. Tällöin jonossa olevalla pelaajalla on mahdollisimman hyvin aikaa tehdä tarvittavat järjestelyt kisoja varten.

Tarkista Metrix-profiilisi

Metrixiä käytetään SM-kisoissa pelaajien tiedotuskanavana, joten pyydämme kaikkia SM-kisoihin osallistuvia pelaajia tarkistamaan ja päivittämään profiilinsa tiedot. Koska SM-kisoissa edustetaan myöskin omaa seuraa, kannattaa tarkistaa että seura on tiedoissa oikein.

Pelaajainfo

SM-kisojen pelaajien info on päivitetty tänään. Infot ovat luettavissa SM-kisojen sivuilla. Samalla päivitettiin myös muita sivuja, kuten ohjelma, rata ja katsojia koskevat tiedot - jälkimmäisin sivu sisältää myös pelaajille hyödyllistä tietoa.

Metrix-merkintöjä koskevat tiedot ja ohjeet julkaistaan vielä jonkin verran myöhemmin, ennen kisoja.

Ensi viikkoon!

Terveisin
Jukka Teräs

Sponsors

Innova Champion Discs
Budget Sport
Suomen frisbeegolfliitto
Tampereen kaupunki
Discmania
Tampereen Frisbeeseura

Share

What would you like to share?