Login

20.7. - Rata & lämmittely

07/20/18

SM-kisaradan opas on julkaistu SM-kisojen verkkosivuilla, tutustu rataan ja sen väyliin täällä.

Rata on pelattavissa maanantaiaamusta alkaen. Vielä maanantain aikana kannattaa varata kierrokselle mukaan runsaasti vettä. Radan varrelle perustettavat vesipisteet ja näiden lähettyville sijoitettavat vessat eivät ole vielä täysin käytössä maanantaina.

Lämmitteleminen

Kiinteän radan range on jouduttu ottamaan SM-kisojen ajaksi pysäköintikäyttöön. Tästä johtuen harjoittelukenttä ei ole käytössä.

Harjoitusheittopaikat ovat silti käytössä, mutta niiltä heitetään vastakkaiseen suuntaan kuin normaalisti, verkkoa päin. Tätä varten SM-kisaviikon ajaksi vaihdetaan muovisen suojaverkon tilalle kunnollinen heittoverkko. Verkkoon saa heittää ainoastaan tekonurmimattojen suunnasta.

Heittäminen on sallittua ainoastaan vihreää heittoverkkoa vasten, mustaan muoviseen suojaverkkoon ei missään nimessä saa heittää.

Lämmittelyheittopaikkojen läheisyydessä sijaitsee muutama kori puttaamista varten. Näiden lisäksi on käytössä kiinteän radan puttikori, joka sijaitsee lähellä 1. väylän lähtöpaikkaa.

Tampereen alueen muut radat soveltuvat mainiosti lämmittelyyn, mikäli mielit päästä heittämään pidempiä heittoja. Esim. Kangasalalla sijaitseva Ranta-Koivisto DiscGolfPark on kätevän ajomatkan päässä.

Pysäköinti

Pysäköinti 18. väylän korin läheiselle alueelle on kiellettyä SM-kisaviikolla. Mikäli Soukonvuorentien alkupäässä sijaitseva pysäköintialue on täynnä, voit pysäköidä autosi rangelle.

Sponsors

Innova Champion Discs
Budget Sport
Suomen frisbeegolfliitto
Tampereen kaupunki
Discmania
Tampereen Frisbeeseura

Share

What would you like to share?