Login

24.4.2018 - Ilmoittautumisen 2. vaihe alkanut.

04/24/18

Frisbeegolfin SM-kisojen 2018 ilmoittautumisen 2. vaihe on alkanut. Kisaan voivat nyt ilmoittautua kaikki pelaajat, joilla on voimassaoleva Suomen frisbeegolfliiton ja PDGA:n kilpailulisenssi. Näiden lisäksi pelaajilta vaaditaan hyväksytysti suoritettu PDGA:n sääntökoe.

2. vaiheessa ilmoittautumisia otetaan vastaan tiistaihin 8.5.2018 klo 12.00 saakka. Kaikki 2. vaiheessa ilmoittautuvat pelaajat menevät jonoon. 2. vaiheen umpeuduttua ilmoittautuneet tarkistetaan ja kullekin luokalle varatut paikat jaetaan ilmoittautuneiden kesken rating-järjestyksessä.

Jokaiselle paikan saaneelle pelaajalle ilmoitetaan 8.5.2018 klo 13.00 mennessä paikasta sähköpostitse. Tässä yhteydessä kisaan päässeille pelaajille lähetetään myöskin osallistumismaksun maksuohjeet. Yhdenkään 2. vaiheessa kilpailuun ilmoittautuneen pelaajan ei tule maksaa osallistumismaksua ennen kuin on saanut erillisen ohjeistuksen sen suorittamisesta.

1. vaiheessa ilmoittautuneet pelaajat voivat halutessaan maksaa osallistumismaksunsa jo nyt ja vahvistaa paikkansa SM-kisoissa.

Tarkat tiedot ilmoittautumisesta löydät täältä.

Suomen frisbeegolfliiton verkko sivuilta löydät ohjeistuksen lisenssin hankintaan ja ratkaisuja ongelmatilanteisiin.

Sponsors

Innova Champion Discs
Budget Sport
Suomen frisbeegolfliitto
Tampereen kaupunki
Discmania
Tampereen Frisbeeseura

Share

What would you like to share?