Login
  • Manual: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Pohjois-Karjalan avoimien 5-vuotisjuhlakilpailu pelataan Joensuussa ja Kontiolahdella 21.7. - 22.7.2018.

Ohjeistusta ukkosmyrskyjen varalle

07/20/18

Viikonlopun sää vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta, joten tänään on pohdittu asiaa TD-porukalla ja haastateltu hieman pelaajiakin. Seuraavassa infopaketti siitä, että mitä tehdään, jos sattuisi todella raju ukkosmyrsky radan päälle:

1.) TD-osasto seuraa säätutkista/maastosta tilannetta (Antti ja Janne Lykyllä ja Ismo koko päivän Konalla)

2.) Mikäli ukkosmyrsky sattuu radan päälle, niin:

a.) Suljemme ko. kierroksen kohdalta tulosten livesyötön Metrixistä merkiksi keskeytyksestä sekä laitamme uutisen asiasta Metrixiin

b.) Lisäksi pyrimme autoilla ajaen ja töötein varmistamaan molemmilla radoilla, että pelaajat ovat huomanneet keskeytysviestin (Lykyllä lähdetään liikkeelle etuysin avoimista väylistä ja Konalla P-paikan seudulta)

c.) Kun ryhmä havaitsee keskeytyksen (kohta a TAI b), niin pelaaminen keskeytetään ja merkitään kiekkojen paikat (jos väylä kesken).

d.) Keskeytys kestää vähintään 30 min (ja tarvittaessa enemmänkin) - kierroksen jatkumisen kellonaika ilmoitetaan Metrix -uutisella.

e.) Keskeytyksen aikana pelaajien kannattaa hakeutua suojaisaan paikkaan, Lykyllä vaikka majalle, jos keskeytysväylän sijainnin puolesta se on järkevää.

>> Täältä löytyy täysi sääntöpaketti aiheesta englanniksi ja suomenkielisessä oppaassa (pdf) sama suomeksi (kilpailuoppaan kohta 1.07).

>> Lisäksi kuumat kelit jatkuvat, joten varatkaa kierroksille riittävästi vettä mukaan! Kontiorannassa ei ole vesipistettä, mutta Lykynlammella voi väylien #18 --> #1 ja #9 --> #10 siirtymillä pyörähtää ripeästi majan kautta.

Lauantaiaamuna jatketaan - tsemppiä kaikille kilpailuun!

 

 

 

Share

What would you like to share?