Login

Info om NC 5, Selbu Open

08/29/19

Hei alle flott deltakere i årets siste Norgescup i diskgolf!

Nå nærmer det seg virkelig med litt over en uke til avkast. I den forbindelsen kommer det litt information som kan være nyttig for alle deltakere.
Vi bruker https://discgolfmetrix.com/873680&view=info som infokanal sammen med facebook-eventen https://www.facebook.com/events/1316694125146136/.
I tillegg sendes det ut informasjon på epost.

LISENS: Som vanlig må alle deltakere i konkurranser sanksjonert av forbundet ha liens. Hvis du ikke har lisens får du ikke delta. Lisnes får man gjennom klubben sin. Ta kontakt med ledelsen i klubben din snarest om du ikke har lisens!

MAT:
Vi har åpnet for bestilling av mat. Dette gjøres via Trondheim frisbeeklubbs VIPPS-butikk. 
Du finner matbestilling under "Kjøp og betalt" -> Trondheim frisbeeklubb #10509 -> Se alle produkter -> Selbu Open NC5 - 2019. Forhåndsbestilling av mat er åpent frem til onsdag 4.september. Lørdag er planen å servere gryterett med focaccia, søndag blir det baugetter. Drikke kjøpes på stedet. Kjøp mat innen fristen, det lønner seg :)

CAMPING OG PARKERING:
Camping på området: De som ennå ikke har bestilt camping må gjøre dette snarest. Send epost til stjordalfrisbee@gmail.com.
All parkering skal foregå langs veien nedenfor brua eller på plassen før brua. Ikke kjør inn på området (unntak for camping bil/vogn som har avtalt med arrangøren).

BANEN:
Midlertidig kurver og utkastfelter settes opp søndag 1.september. Alle markering av OB og mandoer skal være klart i løpet av onsdag. Oppdatert banekart og caddybok publiseres senest mandag 2.september.

SPILLERMØTE:
Spillermøtet avholdes i den store paviljongen/salen ved hull 13 klokken 20:00 på fredag. Etter møtet deles det ut noen overaskelser.

SOSIAL KOSING:
Selbu ligger litt utenom allfarvei og det er begrenset med muligheter for utskeielser. Derfor benytter vi muligheten til å samles "rund bålet" til litt diskgolfhygge. Lørdag ettermiddag/kveld tennes griller på området. Kjøp inn grillmat og bli med på grillfesten. Det spilles musikk, vises diskgolf på storskjerm og vi kjører noen diskrelaterte aktiviteter/konkurranser med mer eller mindre lukrative premier. Dette blir kos :)


Ingar Ballo Sandum
ingoball@gmail.com
Norgescup 2019 → NC 5: Selbu Open


Share

What would you like to share?