Login

Info om NC 5, Selbu Open

08/29/19

Hei alle flott deltakere i årets siste Norgescup i diskgolf!

Nå nærmer det seg virkelig med litt over en uke til avkast. I den forbindelsen kommer det litt information som kan være nyttig for alle deltakere.
Vi bruker https://discgolfmetrix.com/873680&view=info som infokanal sammen med facebook-eventen https://www.facebook.com/events/1316694125146136/.
I tillegg sendes det ut informasjon på epost.

LISENS: Som vanlig må alle deltakere i konkurranser sanksjonert av forbundet ha liens. Hvis du ikke har lisens får du ikke delta. Lisnes får man gjennom klubben sin. Ta kontakt med ledelsen i klubben din snarest om du ikke har lisens!

MAT:
Vi har åpnet for bestilling av mat. Dette gjøres via Trondheim frisbeeklubbs VIPPS-butikk. 
Du finner matbestilling under "Kjøp og betalt" -> Trondheim frisbeeklubb #10509 -> Se alle produkter -> Selbu Open NC5 - 2019. Forhåndsbestilling av mat er åpent frem til onsdag 4.september. Lørdag er planen å servere gryterett med focaccia, søndag blir det baugetter. Drikke kjøpes på stedet. Kjøp mat innen fristen, det lønner seg :)

CAMPING OG PARKERING:
Camping på området: De som ennå ikke har bestilt camping må gjøre dette snarest. Send epost til stjordalfrisbee@gmail.com.
All parkering skal foregå langs veien nedenfor brua eller på plassen før brua. Ikke kjør inn på området (unntak for camping bil/vogn som har avtalt med arrangøren).

BANEN:
Midlertidig kurver og utkastfelter settes opp søndag 1.september. Alle markering av OB og mandoer skal være klart i løpet av onsdag. Oppdatert banekart og caddybok publiseres senest mandag 2.september.

SPILLERMØTE:
Spillermøtet avholdes i den store paviljongen/salen ved hull 13 klokken 20:00 på fredag. Etter møtet deles det ut noen overaskelser.

SOSIAL KOSING:
Selbu ligger litt utenom allfarvei og det er begrenset med muligheter for utskeielser. Derfor benytter vi muligheten til å samles "rund bålet" til litt diskgolfhygge. Lørdag ettermiddag/kveld tennes griller på området. Kjøp inn grillmat og bli med på grillfesten. Det spilles musikk, vises diskgolf på storskjerm og vi kjører noen diskrelaterte aktiviteter/konkurranser med mer eller mindre lukrative premier. Dette blir kos :)


Ingar Ballo Sandum
ingoball@gmail.com
Norgescup 2019 → NC 5: Selbu Open

Sponsors


Påmeldingsinfo

Dette er et ut fra kriteriene:

Påmeldingsavgiften for NC 2019 skal være 750 kroner for seniorklasser og 350 kroner for juniorklasser. Denne avgiften skal betales ved påmelding. Hvis en spiller melder seg på uten å betale vil denne påmeldingen bli strøket ved neste sjekk og spilleren må melde seg opp til turneringen pånytt. Ved avmelding tidligere enn 3 uker før turneringsstart tilbakebetales påmeldingen minus et gebyrer på 75 kr. Ved avmelding mindre enn 3 uker før turneringsstart tilbakebetales 0 kr.

Internt i hver klasse/fase er det påmeldingtidspunktet som bestemmer hvem som får plass først. Fra fase 5 er det kun påmeldingstidspunktet som bestemmer rekkefølgen. Hvis det av en eller annen årsak skjer at en spiller får meldt seg på før påmeldingen åpner vil denne blir strøket og spilleren må melde seg opp til turneringen pånytt etter at påmeldingstidspunktet er gyldig

Spillere som kvalifiserer til å melde seg på seg på i en klasse, enten på bakgrunn av NC-plassering eller PDGA-rating, kan ikke melde seg på i en annen klasse i en senere fase uten først å trekke den opprinnelige påmeldingen.

Felles venteliste for alle klasser fra og med fase 1. Spillere på venteliste betaler først når de har fått plass på turneringen.

Du finner mer info her: https://naifdisksport.no/pameldingskriterier/

For bestilling av mat under NC, trykk på vedlagt link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSds_n0ANZx4PDRbcZ8Tc9bd4zqzlau2gmO_8Tn8ZarhuTl_mg/viewform?fbclid=IwAR2e3epaWv77J0TsXVfXN_fGSXzo3lP2m2Qk1lK0QX-W7-hZVdt8v9uivLI

Share

What would you like to share?