Login
  • Manual: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Amatöörien ja junioreiden SM-karsintakilpailu Raaseporissa

Kolmas vaihe päättynyt, maksujen tarkastus

05/08/19

Rekisteröitymisen kolmas vaihe on päättynyt ja tulemme tarkastamaan tässä vaiheessa ilmoittautuneiden osallistumismaksut kootusti torstaina klo 16:00 jälkeen. Kilpailijat joiden maksua ei näy järjestävän seuran tilillä määräaikaan mennessä tullaan poistamaan kilpailusta.

* Mikäli olet jo maksanut osallistumismaksun, hyvä juttu. Kaikki on kunnossa ja vahvistamme kisapaikkasi, kun käymme maksut läpi

* Mikäli et ole vielä maksanut, niin vielä ehtii. Laita maksu samantien hoitoon, niin se ehtii torstaiksi. Mikäli epäilet, että maksu ei ehdi näkymään järjestäjän tilillä, niin voit laittaa maksusta kuitin sähköpostilla alla olevaan osoitteeseen

Huomioithan, että mikäli sinut poistetaan tässä vaiheessa kilpailusta, niin kilpailuun ilmoittautuminen uudelleen ei ole välttämättä mahdollista. Varmista siis paikkasi nyt.

---

Maksutilanteen tarkastamisen jälkeen vapautamme vapaaksi jääneet kiintiöpaikat jonossa olevien käyttöön. Tämä tehdään lohkokohtaisesti ja ennakkoon annettujen tietojen mukaisesti saattaa myös lohkojakoon tulla muutoksia. Pyrimme siihen, että kaikki ilmoittautuneet saataisiin mukaan kilpailuun mahdollisimman vähillä muutoksilla.

Mikäli olet jonossa, niin ei huolta. Todennäköisesti paikka kilpailuun järjestyy. Jonosta mukaan nousevat tulevat saamaan sähköpostia erikseen.

Share

What would you like to share?