Login

08/03/19 09:00|Puijo Disc Golf → 18 - Par 59|FINLAND, Pohjois-Savo, Kuopio


Luokkakiintiöt poistettu ja jonossa olleet pelaajat nostettu kisaan!

07/23/19

LUOKKAKIINTIÖT ON NYT AVATTU JA JONOSSA OLLEET PELAAJAT ON NOSTETTU KISAAN!

Kisaan voi edelleen ilmoittautua, paikkoja on vapaana 20 kappaletta! Kilpailumaksut maksetaan Deep in the forest ry:n tilille FI89 4786 0010 1537 59. Maksun viitenumeroksi 20268. Kilpailumaksun tulee näkyä seuran tilillä ilmoittautumisvaiheen lopussa eli 1.8.2019. Muista huomioida maksuviiveet! Tämän jälkeen maksamattomat poistetaan kisasta.

Jos joku muu maksaa kilpailumaksun puolestasi, ilmoita tästä sähköpostilla osoitteeseen deepintheforestry@gmail.com, jotta osaamme yhdistää maksun oikeaan pelaajaan.

RUOKAILU
 
Teemme Puijo Openissa yhteistyötä Rastaantien Teboilin kanssa joka on lupautunut tekemään kisaajille lounaan lauantaiksi ja antanut erikoishinnat muutamiin listaruokiin. On siis ERITTÄIN TÄRKEÄÄ, että JOKAINEN vastaa ilmoittautumisvaiheessa ruokailukysymykseen. Jos et aio käyttää Teboilin ruokapalveluita löytyy vastauskohta "En syö Teboililla"
 
Pyydämme siis jokaista käymään tarkistamassa, että on vastannut tähän kysymykseen. Vastauksesi pääset katsomaan kisasivulta "Muokkaa rekisteröitymistäsi..." napin alta.
 
Suuret kiitokset ja Tervetuloa Puijolle :)
 
Ystävällisin terveisin
TD-ryhmä
Puijo Open 2019
 

Share

What would you like to share?