Login

Outokumpu: 1. kierroksen ryhmät ja muuta huomioitavaa

09/06/19

- 1. kierroksen ryhmät on nyt julkaistu ja ne löytyvät täältä (luonnollisesti viime tingan muutokset ovat aina mahdollisia)

- Kisatoimisto aukeaa aamulla klo 8:00 ja ilmoittaumisten vahvistukset tulee tehdä toimistossa sijaitsevaan listaan viimeistään klo 9:15 mennessä.

- Tuloskirjaukset: Yksinkertainen kirjanpito paperiselle tuloskortille (koko ryhmä samassa), muistakaa lopuksi laskea ja merkitä kierrostulos korttiin. Luonnollisesti toivomme pelaajilta myös livekirjauksia Disc Golf Metrixiin - tämä nopeuttaa huomattavasti tulosten tarkastamista. Toimivaksi havaittu käytäntö on, että yksi ryhmän pelaajista kirjaa tulokset Metrixiin ja muut hoitavat virallisen paperisen tuloskortin.

- Spottausohjeita: Samaan aikaan kilpailun kanssa Kaivoksen lukuisissa sisätiloissa on käynnissä Kaivosfestivaali, joten kävelijöitä lienee liikkeellä etenkin väylien #4 ja #5 läheisyydessä, joten:

  • Yhden ryhmästä tulee aina spotata avaukset #4 ja #5 väylällä.
  • Lisäksi spotterin käyttöä suositellaan myös sokkoväylillä #13, #14, #16 ja #18.
  • TD-osastosta Miika Voutilainen päivystää (p. 040 549 13 74) ja spottaa kierrosten aikana väylän #8 hiekkakentän päädyssä.

Tsemppiä kaikille kilpailuun!

Share

What would you like to share?