Login
  • Manual: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Itä-Suomen AM-tourin 2. osakilpailu pelataan Outokummussa Vanhan Kaivoksen frisbeegolfradalla. Ilmoittautuminen alkaa 29.7. klo 21:00. Tervetuloa kisoihin!

Pieksämäki: Hyvä tietää -osio

09/16/19

Tervehdys!

Pieksämäen osakilpailu lähestyy, tässä muutama tiedonjyvänen kilpailijoille:

- Jonoa ei ole, kaikki pääsivät mukaan. Tarkastelemme mahdollisuutta jälki-ilmottautumiseen jos paikkoja vapautuu, kilpailu on täynnä tällä hetkellä.

- Maksut tarkastetaan 21.9 mennessä poiketen alkuperäisestä aikataulusta, joten tässä on reilusti nyt aikaa hoitaa maksut kuntoon.

- WC-tilat: Ei ole varsinaisesti. Radan 2. tiipaikan vieressä olevan mökin huussia saa käyttää ja 16. tiipaikalta alas ja vasemmalle kuljettaessa tulee vastaan Ladun maja, jonka luona pitäisi olla toinen avoin huussi. Omat paperit kannattaa ottaa varuilta reppuun.

- Parkkeeraus: radan varsinainen parkkipaikka on kovin pieni, suosittelen vahvasti kimppakyytejä. Partaharjuntietä ajettaessa radan parkkipaikasta ohi ja seuraavasta mahdollisesta risteyksestä oikealle löytyy lisää järjestettyä parkkitilaa, yritämme saada tähän jonkun ohjaamaan liikennettä. Myös harjoituskorin läheisyydessä oleva "yläparkki" on käytössä, mutta sinne kulkeva tie on jätettävä vapaaksi ja autot jätettävä niin, etteivät ne ole heittämisen tiellä.

Alla TD Jyrkin taiteellinen näkemys parkkipaikoista (P=parkki ja punainen viiva kävelyreitti kisatoimistolle radan läpi)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aurinkoisin terveisin TD-Ville 

 

Share

What would you like to share?