Viikkokisat.com 

   

  Kisaan ilmoittautuminen tapahtuu Metrixin kautta: https://discgolfmetrix.com/1244887, löydät alasvetovalikosta jokaisen kisan.

   

  Tunnukset Metrix -sivustoon pitää luoda ennen ilmoittautumista. Ilman ratingia pelaavat ovat ns. rating -kierroksella. Oma rating näkyy käyttäjän omilla Metrix -sivulla. Rating -kierrokset ovat ilmaisia. Kierroksia voi olla enintään kolme, jonka jälkeen Metrix laskee pelaajalle ratingin ja pelaaja osallistuu kisasarjaan. 

   

  Pelaajien tasoitus tulee Metrix -ratingin kautta

  Metrix laskee pelaajalle joka kierroksen jälkeen uuden Metrix -ratingin, josta muodostuu pelaajan tasoitus kisassa. Jos pelaa huonommin kuin oma rating, niin sen hetken rating pienenee, jos pelaa paremmin niin rating vastaavasti paranee.

   

  Viikkokisat.com kisoihin osallistumisen ehdot

  Väärinkäytöksistä ja maksujen laiminlyönneistä seuraa jäsenen poissulkeminen kisoista ja/tai kilpailukieltoon asettaminen.

   

  Kisamaksu

  Kisamaksu 3€/kisa maksetaan aina kisa kerrallaan. Maksu maksetaan mobilepay sovelluksella kisapäivänä ennen kisan alkua. Maksu on heti voimassa. Maksua ei voi siirtää seuraavaan kisaan.

  Maksun saaja: Viikkokisat.com

  Maksun numero: 42300

  Vaihtoehtoisesti voit käyttää alla olevaa QR -koodia.

   

  Maksukuitti näytetään TD:lle paikallaolon vahvistamisen yhteydessä. Kisaajat jotka ovat 18v tai sitä nuorempia ei tarvitse maksaa kisamaksua.

  HUOM!!

  MIKÄLI SINULLA ON JÄLJELLÄ SALDOA VIIKKOKISAT.COMISSA, KÄYTÄMME NE LUONNOLLISESTI ENSIN. ETHÄN LISÄÄ SALDOA PELAAJATILILLESI.

   

  Sarjat

  Kisassa on kaksi sarjaa: kisasarja (3€) ja ratingsarja (0€). Pelaaja ilmoittautuu ratingsarjaan vain jos hänellä ei ole Metrix -ratingia. Tässä sarjassa pelaava ei voi voittaa kisassa palkintoja, vaan hän pelaa ns. rating -kierroksia saadakseen Metrix -ratingin.

   

  Palkinnot

  Holaripotti on joka kisassa kiinteä 40€.

  * Jokaisen yksittäisen kisan voittaja 15 €

  * Jokaisen yksittäisen kisan toinen sija 10 €

  * Jokaisen yksittäisen kisan kolmas sija 5 €

  Parhaan raakatuloksen heittänyt voittaa 15€.

  Kaikki palkinnot ovat lahjakortteja Powergrippiin.

   

  Lahjakortit voittaneille pelaajille toimitetaan sähköpostitse, muistathan siis päivittää Metrixiin sähköpostiosoitteesi. Alle 100€ palkinnoista ei tarvitse tehdä tulorekisteri-ilmoitusta. Mikäli pelaajan sähköpostiosoitetta ei ole saatavilla, hänen palkintonsa jää järjestäville seuroille. 

   

  Kausikisa

  Pisteitä jaetaan jokaisessa kisassa 10 parhaalle seuraavalla jaolla: 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1.

  Tasan menneistä kisasijoituksista, molemmat pelaajat saavat samat pisteet.

  Lokakuun viimeisen Viikkokisat.comin kisan jälkeen eniten pisteitä kerännyt palkitaan 100€ lahjakortilla. Tasapisteissä palkinto jaetaan voittaneiden kesken

   

  Kilpailuajat

  Viikkokisat pelataan Oulun seudulla eri radoilla.

  Touko- Elokuussa tiistaisin klo 18.00 alkaen

  Syyskuussa tiistaisin klo 17.00

  Lokakuussa lauantaisin klo 12.00

  Peliaika ja päivä vaihtuu syksyllä iltojen pimenemisen takia.

  Kisapaikalla tulee olla TD:lle ilmoittautuneena viimeistään 15 minuuttia ennen kisan alkua. Viikkokisojen pelipaikka ja alkamisajankohta ovat näkyvissä Metrixin kilpailuissa.

  Kilpailuissa noudatetaan frisbeegolfin virallisia sääntöjä. Suomenkielinen versio sääntökirjasta löytyy Suomen frisbeeliiton sivuilta. Sääntöjen oikeellisuuteen kiinnitetään yhä entistä enemmän huomiota. Säännöistä puhuminen pelikaverien kanssa ei ole häpeä tai kukaan ei tule sinua niistä tuomitsemaan vaan se on kaikkien hyvän pelietiketin mukaista.

  Vaikka kyse onkin mahdollisimman matalan osallistumiskynnyksen kisoista, niin harjoituksen ja ihan yleisen turvallisuuden kannalta kisoihin osallistujilta odotetaan perussääntöjen hallintaa: kuinka väylän tulos lasketaan, missä järjestyksessä pelataan ja miten kierroksella käyttäydytään. On suotavaa, että harrastajat tutustuvat sääntöihin.

  Osallistuessa kilpailuun suostut sitoumukseen vastuuvapauden myöntämisestä kisajärjestäjille koronatapauksiiin liittyen. Osallistuessasi kisaan annat samalla automaattisesti suostumuksen.

  Suomen Frisbeegolfliiton ohjeistukset koronan aikana: https://frisbeegolfliitto.fi//wp-content/uploads/2020/05/SFL_julistepohja-kisapaikalle-A4.pdf

  Jos tarvitset apua, niin ota yhteyttä kisan TD:hen.

  Mukavia kisoja toivotellen,

  Heikki Riekki, OFS

  Kimmo Pajuluoma, BSC

   


   User statistics 
   | 
   Show presenter
   | 
  Show pdf 

  Results will be updated every 30 seconds!