Login
  • Date & time: 10/27/20 18:00
  • Location: Liperin frisbeegolfrata → 18 - Par 57
  • Show groups: click here
  • Comment: Kaikille avoimet ja ilmaiset LED-kisat Liperissä. Katso lisätiedot, COVID-ohjeistus ja säännöt LED-cupin sarjasivulta (oheisen valikon ylin rivi).


Discmania           LaserMedia         


- Liperin LED-kisa (1 x 18 väylää) alkaa klo 18:00. Muistathan, että:

  • Ilmoittautuminen Metrixissä sulkeutuu automaattisesti tasan klo 17:15 ja ryhmät lähtöväylineen julkaistaan tämän jälkeen viimeistään klo 17:30 mennessä.
  • Ryhmän ensin mainitun pelaajan tulee hakea radan P-paikalta mukaan korivalot viimeistään klo 17:40 mennessä.
  • Pelaajien tulee huolehtia itse siitä, että ovat oikealla lähtöväylällä kierroksen alkaessa klo 18:00. Mikäli pelaajalta väyliä jää pelaamatta myöhästymisen vuoksi, niin ko. väyliltä tulokseksi merkitään par + 4.
  • Caddy Book löytyy tämän kisasivun alareunasta.
  • Huom! Radan virallinen P-paikka on hiekkatien puolella vanhan koulurakennuksen vieressä. Ei siis parkkeerata väylän puolelle rakennusta eikä tsasounankaan pihaan - kiitos!

- Katso kaikki tiedot ja säännöt LED-cupin INFO-sivulta.


LED-KISOISSA NOUDATETAAN SYKSYLLÄ 2020 SEURAAVIA ERITYISJÄRJESTELYJÄ/-OHJEITA:

- Osallistuessaan kilpailuun pelaaja sitoutuu noudattamaan seuraavaa ohjeistusta sekä antaa automaattisesti vastuuvapauden kisajärjestäjälle (Joen Liitokiekko ry) koronatapauksiin liittyen: JLKn-viikkokisat-COVID19-ohjeet-pelaajille-v25052020.pdf + SFL:n uusien koronaohjeistuksien (voimassa 1.7. alkaen) myötä voimassa viikkokisoja koskien: Caddiet ovat sallittuja - heitä koskevat samat ohjeet kuin pelaajiakin ja pelaaja vastaa itse oman caddiensä toiminnasta kuten normaalistikin.

- Suomen Frisbeegolfliiton (SFL) kaikki koronavirusinfo löytyy kootusti täältä: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/

- SFL:n julistemuotoinen ohjeistus hygieeniseen toimintaan kilpailupaikalla (tulee löytymään myös ratojen ilmoitustauluilta): https://frisbeegolfliitto.fi//wp-content/uploads/2020/05/SFL_julistepohja-kisapaikalle-A4.pdf

- Em. ohjeita tullaan päivittämään tarvittaessa. JLK seuraa ja noudattaa kaikessa toiminnassaan SFL:n seuroille tiedottamia ohjeita.


KILPAILUN PÄIVYSTÄVÄ TD (puhelimessa äänet päällä kierroksen aikana)

Antti Ylönen / p. 050 307 58 71 / andy.ylonen@gmail.com


CADDY BOOK

- Pelataan vakiolayoutia siten että kaikki OB:t ovat voimassa, mutta mikään mandoista ei ole voimassa.

- Ratakartta löytyy JLK:n sivuilta: https://www.joenliitokiekko.com/frisbeegolf/radat/liperin-frisbeegolfrata/

- Radan viimeisimmät säännöt kirjallisessa muodossa löytyvät tästä tiedostosta (mutta tässä LED-kisassa ei siis mandoista välitetä): Caddy-Book-Liperi-v20052019.pdf

  • Huom! Väylillä #2 ja #14 "pelto-OB" tarkoittaa viljeltyä/kynnettyä maata - esim. pidempi villiintynyt ruohikko ennen #2:n peltoa on vielä IB ja samoin #14-väylän oja on vielä IB.

Share

What would you like to share?