Login
 • Show groups: click here
 • Comment: Kaikille avoimet ja ilmaiset LED-kisat Niittylahdessa. Katso lisätiedot, COVID-ohjeistus ja säännöt LED-cupin sarjasivulta (oheisen valikon ylin rivi).

  Head to head

  Players

  • 766
  • 946
  • 877
  • Add player

   Detailed results

   Juho Ahveninen

   Place:
   11
   Score round:
   70
   To par:
   16

   Miro Räsänen

   Place:
   4
   Score round:
   56
   To par:
   2

   Saku Tuovinen

   Place:
   1
   Score round:
   53
   To par:
   -1

   Sponsors


   - Niittylahden LED-kisa (2 x 9 väylää ilman taukoja) alkaa klo 19:00. Muistathan, että:

   • Ilmoittautuminen Metrixissä sulkeutuu automaattisesti tasan klo 18:15 ja ryhmät lähtöväylineen julkaistaan tämän jälkeen viimeistään klo 18:30 mennessä.
   • Ryhmän ensin mainitun pelaajan tulee hakea radan P-paikalta mukaan korivalot viimeistään klo 18:40 mennessä.
   • Pelaajien tulee huolehtia itse siitä, että ovat oikealla lähtöväylällä kierroksen alkaessa klo 19:00. Mikäli pelaajalta väyliä jää pelaamatta myöhästymisen vuoksi, niin ko. väyliltä tulokseksi merkitään par + 4.
   • Caddy Book löytyy tämän kisasivun alareunasta.

   - Katso kaikki tiedot ja säännöt LED-cupin INFO-sivulta.


   LED-KISOISSA NOUDATETAAN SYKSYLLÄ 2021 SEURAAVIA ERITYISJÄRJESTELYJÄ/-OHJEITA:

   - Osallistuessaan kilpailuun pelaaja sitoutuu noudattamaan seuraavaa ohjeistusta sekä antaa automaattisesti vastuuvapauden kisajärjestäjälle (Joen Liitokiekko ry) koronatapauksiin liittyen: JLKn-viikkokisat-COVID19-ohjeet-pelaajille-v25052020.pdf (Huom! Ohje on vuosimallia 2020, mutta yhä pätevä tämänhetkisessä vuoden 2021 tilanteessa - päivitetään tarvittaessa syksyn/talven aikana.)

   - Suomen Frisbeegolfliiton (SFL) kaikki koronavirusinfo löytyy kootusti täältä: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/

   - SFL:n julistemuotoinen ohjeistus hygieeniseen toimintaan kilpailupaikalla (tulee löytymään myös ratojen ilmoitustauluilta): https://frisbeegolfliitto.fi//wp-content/uploads/2020/05/SFL_julistepohja-kisapaikalle-A4.pdf

   - Em. ohjeita tullaan päivittämään tarvittaessa. JLK seuraa ja noudattaa kaikessa toiminnassaan SFL:n seuroille tiedottamia ohjeita.


   KILPAILUN PÄIVYSTÄVÄ TD (puhelimessa äänet päällä kierroksen aikana)

   Antti Ylönen / p. 050 307 58 71 / andy.ylonen@gmail.com


   CADDY BOOK

   - Kartta: https://www.joenliitokiekko.com/frisbeegolf/radat/niittylahden-frisbeegolfrata/

   - Radan säännöt:

   #1: -
   #2: -
   #3: "Saariväylä", jolla on voimassa ns. Buncr Hazard -paikallissääntö: "Jos heitto (tai putti) ei päädy pelialueelle, niin seuraava heitto (tai putti) heitetään aina edelliseltä heittopaikalta ilman rangaistusta. Jos avausheitto päätyy pelialueen ulkopuolelle, niin seuraavan heiton voi heittää drop zonelta (DZ).” Saari rajautuu oikealla puolella luonnonkivimuuriin ja vasemmalla puolella betonisista katukivistä rakennettuihin kulmiin. OB-raja tulkitaan muurin seinien ja katukivien pystysuorasta sisäsivusta. Lisäksi tässä LED-kisassa: "Mikäli DZ:lta kolmaskaan heitto ei päädy saareen, niin tällöin viidennen heiton saa heittää siitä, mistä laatoitus ennen koria alkaa eli noin 9-10 metrin päästä korista. Tästä jatketaan sitten niin kauan kunnes ollaan saaressa/korissa."
   #4: OB: Järvi vasemmalla (vesiraja).
   #5A: A-väylä pelataan takatiiltä (94 m). OB: Järvi (vesiraja). Väylän säännöt: "Mikäli mikä tahansa heitto päätyy järveen tai kiekko katoaa, voi seuraavan heiton heittää halutessaan drop zonelta (DZ) (tulokseen +1). Jatkaa voi tietenkin myös ylimenokohdasta (+1) tai edelliseltä heittopaikalta (+1)."  Lisäksi tässä LED-kisassa: "On sallittua mennä suoraan DZ:lle heittämättä avausheittoa - tällöin tulokseen lisätään +2."
   #6: -
   #7: -
   #8: OB: Koko matkan vasemmalla (tolpitus).
   #9: OB: Hiekkakenttä oikealla (luonnonraja, jos kiekko on "millinkin" verran nurmella, niin se on tällöin pelissä). Huom! Mikäli jalkapallomaalit on siirretty jo väylän puolelle, niin ne ovat vapautusalueita. Maaliinmenokohdasta/maalista saa ottaa max 2 metriä kohtisuoraan ulospäin ilman rangaistusheittoa.

   Share

   What would you like to share?