Login

05/04/23 - 09/28/23|FINLAND


  Head to head

  Players

  • Add player

   Detailed results

   Place:
   Score round:
   To par:

   Place:
   Score round:
   To par:

   Place:
   Score round:
   To par:

   BSC-VIIKKOKISASARJA on BSC:n sisäinen kisasarja, jossa kisataan viikko-, kuukausi ja kausikisoissa.

   Vastuuhenkilöt: Ville Kilpijärvi ja Jaakko Alajuuma

   Ajantasaiset pistetaulukot: https://docs.google.com/spreadsheets/d/17-024ohZXExRJpK56L5JOX9ku4cPZTgRFrTo5GyJPZ4/edit?usp=sharing

   Viikkokisat pelataan Oulun ja lähialueen radoilla. Ennen seuran järjestämiä PDGA-kisoja viikkokisat pelataan PDGA-kisaradalla ja ennen viikkokisoja järjestetään talkoot, joissa kisarata laitetaan porukalla kuntoon.

   HOLARIPOTTI on voimassa jokaisessa seuran viikkokisassa. Jokaisesta viikkokisaholarista pelaaja kuittaat itselleen 40€ Powergrip-lahjakortin.

   HOX! Seuralla on myös vapaaehtoinen 10-KERHO, jonka toiminnasta vastaavat Jaakko Schroderus ja Japi Pistokoski. Heiltä voi kysyä lisäinfoa tästä, mutta tässä lyhyesti idea:

   1.Liity Whatsapp-ryhmään mukaan 

   2.Kun olet mukana kisassa tai treenikierroksella, jossa on muita 10-kerholaisia, olet mukana automaattisesti 10-kerhon päivän potissa

   3.Jos heität holarin, saat kaikilta kisassa tai kierroksella mukana olevilta 10€

   4.Jos joku muu 10-kerholainen heittää holarin, maksat hänelle 10€.

   _______________________________________________________________________________________________

   Vuoden 2023 viikkokisoissa on kaksi sarjaa:

   TASOITETTU SARJA: Eli amatöörisarja pelaajille, jotka eivät halua ottaa tätä niin vakavasti

   Ei osallistumismaksua.

   Ensimmäissä osakilpailussaan pelaaja saa itselleen ensimmäisen tasoituksen. Tasoitus määräytyy sen mukaan, miten pelaaja on pelannut suhteessa pelattavan radan par-tulokseen. Koko kauden aloittavaa Murron osakilpailua lukuunottamatta pelaaja ei saa pisteitä kauden ensimmäisestä osakilpailustaan vaan ensimmäinen osakilpailu on hänelle tasoituskierros. Tästä eteenpäin pelaajan tulos määräytyy heitetyn raakatuloksen ja aiemmilta kierroksilta saadun tasoituksen perusteella.

   Esim. Radan par on 54. Pelaaja A heittää tuloksen 52, joka on kaksi alle radan ihannetuloksen eli -2. Seuraavassa kilpailussa hänen tasoituksensa on +2 eli hänen tulokseensa lisätään kaksi heittoa. Jos hän heittää toisessa kisassa tuloksen -3, hänen tasoitettu tuloksensa on -1. Tämän jälkeen hän saa uuden tasoituksen, joka kehittyy koko ajan kauden jokaisessa kisassa.

   Sarjaan saavat osallistua kaikki seuran jäsenet. Jokaisen viikkokisan voittaja palkitaan 10€ Powergrip-lahjakortilla.

   Sarjassa kilpaillaan myös kuukausi- ja kausikisassa. Jokaisesta viikkokisasta 10 parasta saavat pisteitä seuraavasti:

   10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1. Tasatuloksessa osakilpailun voiton kyseessä ollessa korkeammalle sijoittuu se, jonka raakatulos on parempi.

   Kuukausikisan voittaja palkitaan 10€ Powergrip-lahjakortilla.

   Kausikisan TOP 3 palkitaan 50€, 30€ ja 20€ Powergrip-lahjakorteilla.

   Mikäli kuukausi- tai kausikisassa pelaajia on tasapisteissä kisan päätyttyä, voittaja on se, jolla on eniten voittoja. Mikäli voittoja on yhtä paljon, kakkossijat ratkaisevat, jne. Mikäli sijoituksetkin ovat samat koko kuukauden ajalta, se voittaa, jolla on pienempi tasoitus.

   Kaikki palkinnot toimitetaan voittajien sähköpostiin Powergrip-lahjakortteina.

   ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

   RAAKASARJA: PRO-sarja, jossa väännetään voitosta hampaat irvessä

   Osallistumismaksu 3€. Kun olet maksanut kyseisen viikon viikkokisamaksun, laita kuvakaappaus MOBILEPAY-suorituksesta BSC VIIKKOKISAT 2023 Whatsapp-chattiin: https://chat.whatsapp.com/LF1j7u48nw27eLGbmmz2v3 

   Maksusta 2€ menee kyseisen viikkokisan pottiin, 1€ menee kausikisan pottiin.

   Jokaisen viikkokisan voittaja vie koko kyseisen kisan potin, mikäli pelaajia on 10 tai vähemmän.

   Mikäli pelaajia on 11–20, palkitaan TOP 2 (1. 70% ja 2. 30%).

   Jos pelaajia on yli 20, palkitaan TOP 3 (50%, 30% ja 20%)

   Kuukausikisan voittaja palkitaan 10€ Powergrip-lahjakortilla.

   Kausikisan TOP 3 palkitaan RAAKATULOS-viikkokisojen aikana kertyneellä potilla seuraavasti:

   1. 50% / 2. 30% / 3. 20%

   Osallistumismaksu maksetaan viimeistään tunti ennen kisan alkamista MOBILEPAY-sovelluksella seuran numeroon: 44470. Maksamalla kisamaksun osallistut automaattisesti RAAKATULOSSARJAAN.

   BSC:n viikkokisojen erityissääntöjä:

   TASATULOS OSAKILPAILUSSA

   Molempien sarjojen osakilpailuvoitto ratkaistaan tasatuloksessa sudareilla alkaen kisaradan väylältä 1.

   SUDARIN voittaja vie RAAKASARJASSA rahapalkinnon ja TASOITETUSSA SARJASSA lahjakortin. Pisteet kuukausi- ja kausikisaan jaetaan sijoituksen mukaisesti eli molemmille 10 pistettä. Muista sijoista ei järjestetä sudareita, vaan sekä pisteet että mahdolliset muut palkinnot jaetaan samalle sijalle sijoittuneiden kesken. Tasatulos vaikuttaa tuloslistaan siten, että seuraavan sijan pisteet jää jakamatta, esim. Jaettu 1. sija = 10 pistettä molemmille, 3. sijoittunut saa 8. pistettä.

   Tasoitetun sarjan osakilpailun voitosta joudutaan sudaroimaan vain, jos sekä pelaajien kierroksen raakatulos että pelaajien tasoitus on täsmälleen sama.

   HOX! Mikäli osallistut välillä TASOITETTUUN SARJAAN ja välillä RAAKATULOSSARJAAN, saat pisteitä aina vain siihen sarjaan, jossa pelaat sen viikon viikkokisoissa.

   HOX, vol2! Seuran viikkokisat ovat ns. hyvän mielen tapahtumia. Tarkoitus on pitää porukalla hauskaa lajin parissa kisailun merkeissä. Denffaaminen heikon pelipäivän takia ei ole BSC-hengen mukaista toimintaa.

   Share

   What would you like to share?